VIVACOM предлага услугата таксуване от оператор за съдържание и услуги на Apple

OFFNews 09 декември 2020 в 14:45 2506 0

От днес VIVACOM започва да предлага на клиентите си възможност да плащат за любимото си съдържание от Apple чрез добавяне на сумата директно към месечната сметка на мобилния им номер.

Възможността включва разплащане за приложенията от App Store, Apple Music, Apple TV +, филми в Apple TV, Apple Arcade, Apple Books и iCloud съхранение и всички продукти на Apple, в които има разплащания.

Услугата е достъпна за клиенти на абонаментни планове. Със стартирането ѝ VIVACOM предприема динамична нова стъпка към посрещането на своите клиенти там, където се намират, като същевременно развива предложенията си за финансови услуги.

Използването на услугата е лесно. Клиентите на оператора трябва да използват нов или съществуващ Apple ID профил и да изберат „Мобилен телефон“ като начин на плащане в настройките на акаунта в App Store, в iCloud или в приложенията на Apple Music, Apple Books или Apple TV от своите iPhone, iPad, iPod touch, Mac или на iTunes от техния компютър. Новата опция за плащане ще бъде конфигурирана автоматично и незабавно позволява покупка с едно докосване от всеки продукт на Apple.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови