VIVACOM предлага приложението SafeBeep

Услугата ще бъде безплатна за целия срок на договора за клиенти, сключили или преподписали договор с 24-месечен срок през септември и октомври

OFFNews 03 септември 2020 в 13:21 2142 0

VIVACOM е първият оператор в България, който предлага иновативно мобилно приложение, създадено с цел осигуряване на сигурността на клиентите и техните близки. Приложението е наречено SafeBeep и представлява услуга за ежедневно наблюдение, която работи незабелязано на заден план на операционната система на устройството и се активира само в случай на извънредна ситуация.

SafeBeep предоставя информация за безопасността на членовете на семейната група и по този начин им помага да реагират своевременно в непредвидените ситуации.

За всички клиенти с планове от тарифни линии Smart и i-Traffic, преподписали или сключили нов 24-месечен договор през месец септември и октомври, услугата SafeBeep ще се предоставя безплатно за целия срок на договора.

Основните функции, който приложението поддържа, са автомобилен инцидент, падане, задаване на безопасен периметър, задаване на допустима скорост, отбелязване на местоположение и дестинации, SOS предупредителна аларма, Тайно предупреждение и възможност за чат, както с определен член на семейството, така и с цялото семейство.

Приложението е лесно и удобно да използване и е изключително подходящо за семейства с малки деца и ученици. Благодарение на функцията за добавяне на дестинации, родители получават известие при пристигане и тръгване на детето от определеното място и не се тревожат излишно дали е пристигнало навреме за часовете. Опцията за отбелязване пък дава възможност на детето да извести родителите си къде се намира във всеки един момент, намалявайки риска то да се изгуби.
За най-малките може да се използва и функцията за задаване на безопасен периметър, така родителите получават мигновена информация, ако детето го напусне и бързо могат да предприемат съответните действия.

Приложението е подходящо и за по-възрастни хора заради функцията за падане, с която могат да известят близките си при нужда от помощ.

Освен това, когато SafeBeep установи, че потребител е участвал в автомобилен инцидент, сигнализира семейната група за случилото се, като изпраща информация за местоположението, състоянието на човека и времето, необходимо за стигане до там.

SafeBeep се сваля и инсталира както на смартфона на защитения потребител, така и на устройството на Защитника, за да е възможна комуникацията.

Приложение SafeBeep е налично за изтегляне в Google Play Store и Apple app store. Повече информация можете да откриете на сайта www.vivacom.bg/safebeep.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови