Vivacom предлага най-новия смартфон Nokia G22

Моделът е изработен изцяло с грижа за природата и предлага на потребителите по-дълъг живот на батерията

OFFNews 23 март 2023 в 14:05 1881 0

Nokia G22
Vivacom започна продажбите на най-новия смартфон Nokia G22.

Vivacom започна продажбите на най-новия смартфон Nokia G22. Устройството, което е и първото от G-серията, е налично в магазините на телекома и онлайн на специалната цена от 11,98 лева/мес. на изплащане за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор за план Unlimited 100.

Най-новият модел на Nokia идва още с 3 години гаранция без допълнителни разходи, както и 2 години актуализации на Android и 3 години месечни ъпдейти на сигурността.

Nokia G22 е изработен изцяло с грижа за природата. Задният капак е направен от 100% рециклирана пластмаса, а батерията, която може да издържа до 3 дни и е лесно заменима, запазва 80% от работния си капацитет дори след 800 пълни цикъла на зареждане. Всичко това дава още по-дълъг живот на устройството. Благодарение на партньорството с HDM Global потребителите вече могат да закупуват резервни части и ръководства за ремонт на повреден дисплей, огънат порт за зареждане или изтощена батерия на достъпна цена. В продажбения пакет има и прозрачен кейс, който също е от 100% рециклирани материали

Моделът идва с 6,52-инчов HD+ дисплей, 50-мегапикселова камера и множество функции като Night и Quick Night, които балансират светлините и сенките по правилния начин за улавянето на перфектната нощна снимка, както и Audio Boost, което дава възможност на потребителите допълнително да увеличат звука на устройството. Nokia G22 идва с 4GB оперативна памет и 128 GB вътрешна.

Освен това, потребителите могат да се възползват още от разширяване на паметта, което превръща неизползваното място за съхранение в 2 GB допълнителна краткосрочна памет (RAM), както и могат да оптимизират производителността на смартфона с помощта на приложението Auto Cleanup.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови