Vivacom предлага два нови 5G смартфона на Motorola

OFFNews 01 ноември 2022 в 11:21 2328 0

моторола
Vivacom разширява портфолиото си 5G смартфони с два нови модела - Motorola Edge 30 Neo 5G и Motorola Edge 30 Ultra 5G. И двата са съвместими с мрежата от пето поколение на телекома.

Vivacom разширява портфолиото си 5G смартфони с два нови модела - Motorola Edge 30 Neo 5G и Motorola Edge 30 Ultra 5G. И двата са съвместими с мрежата от пето поколение на телекома.

Motorola Edge 30 Neo 5G се отличава с изчистен дизайн, тънък и лек корпус и тежи едва 155 грама. Той разполага с 6,28-инчов pOLED 120 Hz дисплей, който предлага по-тъмни черни тонове, по-богати цветове, подобрени контраст и яркост. Основната задна камера е 64 MP с оптична стабилизация на изображението за още по-стабилни снимки при всякаква светлина и от всякакъв ъгъл. Втората камера е 13 МР със 120-градусово ултрашироко зрително поле. Селфи камерата е 32 МР, с автоматичен фокус. Смартфонът разчита на мощен процесор Qualcomm® Snapdragon® 695 5G, а капацитетът на батерията е 4020 mAh. За перфектно възпроизводство на звука се грижат два стерео високоговорителя с озвучаване Dolby Atmos™. Моделът разполага с със 128 GB вътрешна памет и 8 GB RAM. Потребителите могат да управляват своята Motorola Edge 30 Neo 5G с лесни жестове, да персонализирайт настройките за забавленията и да създавайт уникален изглед по свой вкус благодарение на технологията My UX.

Моделът може да бъде закупен на изплащане за 36 месеца на цена от 18,98 лева на месец, в комбинация с 2-годишен абонамент за план Unlimited MAX.

Motorola Edge 30 Ultra 5G впечатлява със своя дизайн със заоблени ръбове, които обгръщат предното и задното стъкло така, че създават усещане за безкрайност. Алуминиевата рамка, полирана с пясъкоструйка, с 3D стъклена вложка осигурява елегантно покритие. Освен с елегантен външен вид, моделът се характеризира с висока ефективност. Бързата честота на опресняване от 144Hz прави превключването между приложения, играенето на игри с тежки графики и превъртането през уеб сайтове плавно и приятно. Освен това честотата на опресняване автоматично се регулира въз основа на съдържанието на екрана. За високата производителност на модела се грижи ултрамощния процесор Qualcomm® Snapdragon® 8+ Gen 1. А големия 6.67’’ HDR10+ pOLED дисплей прави визуалното изживяване още по-приятно. Motorola Edge 30 Ultra 5G е подходяща не само за феновете на игрите и забавленията, но и на фото любителите. Масивният 200-мегапикселов сензор дава възможност за детайлни снимки дори при слаба осветеност, а технологията Ultra Pixel комбинира 16 пиксела в 1 за ясни, ярки изображения, заснети на тъмно. Моделът в оборудван с 50-мегапикселов ултраширокоъгълен обектив, вградена камера Macro Vision с 4 пъти по-близко приближаване и 12-мегапикселова портретна камера с 2-кратно увеличение. Смартфонът има 256 GB вътрешна памет и 12 GB RAM.
Motorola Edge 30 Ultra 5G може да бъде закупен на изплащане за 36 месеца на цена от 44,98 лева на месец, в комбинация с 2-годишен абонамент за план Unlimited MAX.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!