Вече купуваме билети за градския транспорт в столицата и чрез VIVACOM

OFFNews 26 август 2019 в 11:37 3928 0

Снимка pexels

VIVACOM улеснява пътуването с градския транспорт в София, като дава възможност на всичките си клиенти с мобилни тарифни планове да закупят билет онлайн.

Жителите и гостите на столицата могат да поръчат еднодневна карта от 4 лв., нощна карта от 2 лв. и зелен билет на стойност 1 лв., когато такъв се предлага. 

Само с няколко лесни стъпки клиентите могат да се сдобият с билет - трябва да се регистрират в sofia.mpass.bg и да изберат плащане чрез мобилен оператор. Потребителите плащат само цената на избраната карта. След плащането получават защитен QR код, който се сканира при влизане в метрото. За пътуване в наземния транспорт кодът се показва на контрольора. Цената на билета се начислява към месечната сметка на клиента. 

С новата услуга VIVACOM дава удобство на клиентите си и им спестява време за търсене на билети в съответните търговски обекти. Същевременно насърчава потребителите да използват градския транспорт в столицата като по-екологичен начин за придвижване, който допринася за намаляване на вредните емисии във въздуха и облекчава натоварения трафик.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови