Три нови каталога с вълнуващи заглавия в EON Видеотека

Иновативната ТВ платформа на Vivacom дава достъп до заглавия от Viasat Explore, Nature и History

OFFNews 14 февруари 2022 в 12:27 665 0

Платформата ЕON на Vivacom продължава да се развива и да предлага на потребителите все по-богато и разнообразно съдържание.

От 11 февруари услугата се обогатява с три нови каталога от Viasat - Explore, Nature и History. Новите заглавия представят разнообразни научно-популярни, документални и съвременни теми.

Viasat Explore
Каталогът е пълен с енергични и автентични герои, които създават свои собствени правила. Viasat Explore кани публиката да участва в техните вълнуващи и забавни приключения, докато търсят късмета си, щастието и богатството си, наслаждават се на прелестите на живота и се стремят да разберат по-добре света около себе си.

Viasat Nature
Вдъхновяващи документални филми, които изпълват зрителя със страхопочитание, затоплящи сърцето приказки и приключения и вдигат адреналина до най-високите му стойности – всичко това е събрано в каталога Viasat Nature. Той представя природата отблизо, мястото на хората в нея и първичната връзка между тях и животните.

Viasat History
Историята оживява пред очите на всеки потребител с каталога Viasat History. Той предлага най-модерните интерпретации на историята, като стимулира съпричастността и разбирането на споделения човешки опит чрез завладяващо разказване на истории и посветени разказвачи.

ЕON е разработена от водещия център за високотехнологични иновации на United Group - United Cloud. Тя предоставя на абонатите си разнообразно съдържание и видеотека с над 15 000 заглавия, иновативни функции, възможности за персонализация, за гледане на архив до 7 дни назад, в комбинация с високоскоростен оптичен интернет. Предлага се в три пакета – LIGHT, FULL и PREMIUM. EON LIGHT е на специална промоционална цена от 1 лв. на месец за първите 2 месеца при поръчка в магазин и 3 – при онлайн поръчка, а пакетите FULL и PREMIUM са на цена от 1 лв. на месец за първите 4 месеца при поръчка в магазин или за първите 6 месеца при заявка през онлайн магазина на оператора.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!