'Теленор' предлага нов телефон всяка година срещу 7 лева на месец

OFFNews 31 октомври 2017 в 13:51 4673 2

Снимка OFFNews

Мобилният оператор "Теленор" пуска от 1 ноември нова услуга, наречена UPGRADE.

Тя ще позволява на клиентите да подменят своя телефон всяка година с нов. Таксата ще бъде 6.99 лв. на месец, като задължително условие е клиентът да има сключен двугодишен договор с "Теленор", а върнатият телефон да не бъде в лошо състояние.

93% от потребителите на мобилните оператори у нас използват своя смартфон за общуване в социалните мрежи. Това показват резултатите от национално представително проучване на потребителските навици в България, Унгария, Сърбия и Черна гора по поръчка на "Теленор".

89% от участниците в допитването казват още, че се информират посредством телефона си.

Само 11% от българските потребители, които ползват мобилни приложения, са плащали за сваляне на някои от тях. Девет от всеки десет избират безплатните приложения. Проучването сочи още, че едва 7% от анкетираните у нас, предпочитат да плащат стоки и услуги онлайн.

96% от българите са фенове на издължаването в брой.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15914

2

поп Дръвчо

08.11 2017 в 18:58

А не може ли тия маймунье просто да предложат нормална услуга за добра цена вместо да правят всякакви комбинации с телефони на изплащане и тн ? Аз телефон мога и от другаде да си купя.

12415

1

senester

31.10 2017 в 14:53

Монополистите да измислят нещо по така... В нормалните държави при сключване на 2-годишен договор телефона ти е абсолютно безплатен.Достатъчно е,че съм ти клиент
 
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков