Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Теленор предлага до 200 лв. бонус за покупка на смартфон Huawei с услугата 'Върни и вземи'

OFFNews 01 октомври 2020 в 15:40 4142 0

Теленор предлага до 200 лв. бонус към изкупната цена на стари смартфони, върнати по условията на услугата „Върни и вземи“, при покупка на избрани смартфони Huawei.

При покупка или взимане на лизинг на комплект смартфон Huawei P40 Pro със смарт часовник Huawei Watch GT2, клиентите ще получат 200 лв. бонус към изкупната цена на смартфон, който върнат по условията на услугата „Върни и вземи“. Ако клиент върне смартфон по условията на „Върни и вземи“ и предпочете Huawei P40 Lite, ще получи 100 лв. бонус към цената на старото устройство.

Предложението е валидно само за частни клиенти, които закупят или вземат на лизинг някой от посочените модели и сключат договор за мобилни услуги с абонаментни планове за мобилни услуги с месечна такса над 25,99 лв. За да се възползват от предложението, клиентите могат да посетят всеки от магазините в търговската мрежа на Теленор.

Услугата „Върни и вземи“ е част от усилията на Теленор за отговорно отношение към природата и справяне с отпадъците. Чрез нея клиентите на оператора получават възможност да върнат старите си устройства и да получат ваучер за отстъпка при покупка на продукти от Теленор.

Компанията работи с партньори в сферата на рециклирането, които гарантират, че всяка част от старите устройства се използва оптимално, за да остане в употреба, вместо да бъде изхвърлена.

Само през 2019 г. Теленор предаде за рециклиране електронни отпадъци - мобилни телефони, аксесоари, компютърна периферна техника, батерии и др., с общ обем от над седем тона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!