Спечели новите HUAWEI FreeBuds Pro 2 в играта „Лятото е музика“

OFFNEWS Последна промяна на 27 юли 2022 в 16:43 2142 0

Huawei FreeBuds Pro 2

Снимка Huawei

Huawei FreeBuds Pro 2

Huawei Consumer Business Group в България организира игра на своята Facebook страница, в която всеки на възраст над 18 години има шанс да спечели новия музикален хит на компанията – Huawei FreeBuds Pro 2, разработени съвместно с Devialet.

Участието е изключително лесно – представяте си, че лятото е песен, и споделяте коя би била тя за вас под видео-поста на играта. Трябва също да тагнете трима свои приятели, за да им дадете шанс и те да участват. И лятото, и музиката са по-хубави, когато са споделени.

В играта няма по-добри и по-лоши песни - Huawei FreeBuds Pro 2 имат толкова широк динамичен диапазон - от 14Hz до 48kHz , че биха предали звученето на всяка от тях по максимално добър начин. Идеята е всички да споделим лятното настроение, да го чуем в музикални тонове, и един щастливец на томболен принцип да спечели чифт нови Huawei FreeBuds Pro 2 в атрактивния, „прохладен“ цвят Silver Frost.

FreeBuds Pro 2 са базирани на звукова система, която интелигентно координира два драйвера в перфектен синхрон за отлично аудио изпълнение. Планарната диафрагма, характерна за слушалките от висок клас, спомага за възпроизвеждане на ярки и прецизни високи тонове, а динамичният драйвер с четири магнита - за по-добри средни и по-ниски честоти. Освен това, те настройват звука в реално време според ушния канал и начина на носене от потребителя. Активното шумоподтискане е отлично както за слушане на музика, така и при разговори. Устойчиви са на вода и пръски, по стандарта IP54, съвместими са с Android и iOS, като поддържат и автоматично превключване между две устройства. Характеризират се още с дълъг живот на батерията - до 4 часа възпроизвеждане и общо 18 часа с кутията за зареждане, с включено активно шумопискане, и до 6,5 часа слушане и общо 30 часа с кутията за зареждане. , при изключено. Играта „Лятото е музика“ е активна до 2 август включително, а победителят ще бъде обявен на 5 август под същия пост.

------------------

1Данните за честотния диапазон идват от лабораториите на Huawei. Bluetooth връзката изисква LDAC™ HD кодиране и декодиране, а скоростта на предаване трябва да бъде над 960 kbps.

2Данните за живота на батерията и зареждането идват от лабораторни тестове на Huawei. По време на тестовете аудио във формат AAC се възпроизвежда при 50% ниво на звука и с деактивиран ANC. Настройките по подразбиране са използвани за други функции. Действителните резултати може да варират в зависимост от силата на звука, аудио източника, смущенията в околната среда, характеристиките на продукта и навиците за използване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

STOP THE WAR! Чуйте новата песен на OFFRoad band