Смартфони, смарт часовници и слушалки с намаления до 25% през март в играта Петък с Yettel

Томболата в приложението на оператора предлага отстъпки за устройства, книги, спортни артикули, очила и още много изненади

OFFNews 22 март 2024 в 10:39 447 0

петък
Всеки абонат може да се включи в играта “Петък с Yettel” и да спечели намаление за определени продукти или изгодно партньорско предложение посредством промокод.

И през месец март Yettel продължава да радва своите клиенти със специални оферти.

Всеки абонат може да се включи в играта “Петък с Yettel” и да спечели намаление за определени продукти или изгодно партньорско предложение посредством промокод. В последният ден от всяка работна седмица в мобилната апликация на Yettel се появява банер, който води към виртуална скреч карта. Клиентите могат да играят еднократно и да изберат дали да се възползват от промокода, или да го подарят на свой близък, който също е абонат на телекома. Сред партньорските оферти, които могат да се паднат през този месец, са продукти и услуги на Praktis, Ozone, Biotrade, Vision Express, Intersport и Top Rent A Car.

Сред офертите, които могат да се паднат в “Петък с Yettel” през март, е 25% отстъпка за смартфон MOTOROLA Moto G84 5G 256GB, който разполага с ярък екран, голяма батерия и много добра камера. Друга изненада е 20% по-ниска цена за Realme 11 Pro+ 5G 512GB, чийто дисплей е AMOLED, оперира с цели 12 GB RAM, а основната му камера е 200 MP.
За започналите да работят по лятната си фигура безценен помощник би бил HUAWEI WATCH GT 4 46mm Grey, за който може да се спечели 15% намаление. Неговият класически дизайн го прави колкото подходящ за фитнеса, толкова и за офиса. 15% е и отстъпката от HUAWEI FreeBuds 5i, които предоставят Hi-Res качество на звука, 42dB мултирежимно активно шумопотискане и до 28 часа живот на батерията с кейса.

Ако сте сред късметлиите, които спечелят отстъпка за смарт устройство, не забравяйте, че с пакета услуги Смартфон Вселена от Yettel всеки смартфон от портфолиото на оператора ползва 3 години гаранция, вместо стандартните 2, а поръчките от yettel.bg са безплатни за територията на цялата страна. Телекомът разполага и със собствен оторизиран сервиз, който предлага професионална поддръжка, за да може потребителите да се наслаждават на устройствата си по-дълго.

От предложенията на партньорите в “Петък с Yettel” този месец потребителите могат да спечелят 20% отстъпка за слънчеви или диоптрични очила, рамки, лещи и други аксесоари от Vision Express. Спортните фенове могат да останат приятно изненадани с промокод за 10% отстъпка на ненамалени дрехи и обувки в Intersport. За всички, които обичат да четат, от Ozone са предоставили 20% намаление за е-книги или 30% за издадена литература на определени издателства. 12% пък е намалението при резервация за кола под наем в Top Rent A Car. В играта има и 15% отстъпка на продукти от строителния хипермаркет Praktis, както и за пълноразмерни продукти за грижа за кожата от някои серии на козметичния бранд Biotrade. В томболата се крие и отстъпка от цената на билетите за оперни концерти от SY11 Events.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!