Смартфони с до 200 лева отстъпка през целия месец декември във VIVACOM

OFFNews 03 декември 2018 в 15:25 3369 0

Най-празничният месец в годината идва с изключително атрактивни цени на смартфони във VIVACOM.

Телекомът предлага богато разнообразие от устройства с отстъпки до 200 лева, които ще са валидни през целия месец декември в търговката мрежа в цялата страна, както и в онлайн магазина: www.vivacom.bg. Така всеки може да се открие перфектния подарък за своите близки и приятели или да зарадва себе си по повод някои от многото предстоящи празници.

За почитателите на високия клас телефони декември е идеалният период за купуване на ново устройство. Два от флагманите на Samsung ще са с отстъпки от 200 лева. Тазгодишният Samsung Galaxy Note 9 се предлага само за 49,98 лева на месец с план Smart U. Моделът върви в комплект с безчично зарядно. Samsung Galaxy S8+ с 6.2” Quad HD+ Super AMOLED дисплей и 3500 mAh батерия вече струва 30,58 лева на месец със същия план.

С отстъпка от 200 лева е и Sony Xperia XZ2. Впечатляващ със своя 5.7‘ TRILUMINOS дисплей, 19 МР основна и 5 МР предна камера, смартфонът вече може да бъде закупен само за 30,58 лв. на месец в комбинация с план Smart U.

Един от отличителните модели на 2018 г. - Huawei P20 - е с отстъпка от 100 лева през декември. Със своите три камери - 20MP + 12MP основна и цели 24MP предна, той е идеален подарък за всички фото любители. Този месец ще е на цена от 25,98 лева на месец с план Smart U.

Известен със своя чист Android, Motorola One е подходящ подарък за всички практични потребители, които обичат изчистен дизайн и функции, без нищо излишно. Той е на цена само от 7,98 лева на месец в комбинация с план Smart U.

Това са само част от най-желаните смартфони, които VIVACOM предлага с до 200 лева по-ниски от стандартните цени. Списъкът с намалени устройства се допълва от други търсени брандове като Nokia, HTC, Honor, Xiaomi и Alcatel.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови