Samsung Galaxy Z Fold4 и Samsung Galaxy Z Flip4 са смартфоните на месеца във Vivacom

OFFNews 14 септември 2022 в 14:10 993 0

Самсунг
Смартфоните на месец септември са Samsung Galaxy Z Fold4 и Samsung Galaxy Z Flip4. Феновете на Samsung могат да се сдобият с двата флагмана на специални цени и в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds2.

Смартфоните на месец септември са Samsung Galaxy Z Fold4 и Samsung Galaxy Z Flip4. Феновете на Samsung могат да се сдобият с двата флагмана на специални цени и в комплект с безжичните слушалки Galaxy Buds2.

И двата модела са съвместими с мрежата от пето поколение на Vivacom, която е най-голямата в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.

Samsung Galaxy Z Fold4

Това е моделът, който може да се използва както като смартфон, така и подобно на таблет, благодарение на големия му сгъваем дисплей. Основният му Инфинити Flex дисплей е с големина от 7.6 инча, а резолюцията му е 2176x1812 пиксела. Честотата му на опресняване е до 120Hz, което позволява изключително плавно скролване. Когато е сгънат, смартфонът разполага с 6.2-инчов Инфинити-O външен дисплей за лесна работа с една ръка. Снабден е с най-модерния 4nm процесор Snapdragon 8+ Gen 1, който в комбинация с оперативната 12 GB памет осигурява изключително висока производителност.

Устройството притежава тройна основна камера с 50MP широкоъгълен сензор с оптична стабилизация, 10MP телефото с 3х оптичен зуум и 12MP ултраширокоъгълен сензор за панорамни снимки. Освен основната камера съществуват и 2 предни – 4MP камера под основния дисплей, която е особено удобна за видеоразговори и 10MP сензор за селфита, разположен на външния дисплей. Батерията на устройството е с капацитет 4,400 mAh и поддържа 25W супер бързо зареждане. В рамките на кампанията идва заедно с безжични слушалки от Samsung – Galaxy Buds2. Моделът с 256 GB вътрешна памет може да се закупи на цена от 79,98 лв. на месец на изплащане за 36 месеца и с 2-годишен договор за план Unlimited MAX.

Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 е един от най-елегантните и най-компактни модели на марката. Сгъваемият му 6.7-инчов основен Инфинити Flex дисплей е с резолюция 2640 x 1080 пиксела. Освен основния дисплей моделът има и 1.9-инчов външен екран, който дава възможност за извършване на основни функции без да се разгъва телефона. Основната му камера има два сензора – един 12MP ултраширокоъгълен и един 12MP широкоъгълен. Разполага и с 10-мегапикселова предна камера. Капацитетът на батерията му е 3,700 mAh и поддържа 25W супер бързо зареждане. Подобно на Galaxy Z Fold4, също е снабден със Snapdragon 8+ Gen 1 процесор. В рамките на кампанията и този модел идва в комплект с безжични слушалки Samsung Galaxy Buds2. Цената за модела със 128 GB вътрешна памет е 47,98 лв. на месец с план Unlimited MAX и на изплащане за 36 месеца.

И двата модела са защитени от надраскване от Gorilla Glass Victus+, имат здрави рамки от Armor Aluminum и са водоустойчиви.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови