Samsung Galaxy A9 идва в магазините на VIVACOM в три изкушаващи цвята

OFFNews 26 ноември 2018 в 15:45 1234 0

Новият модел на Samsung от утре е в магазинната мрежа на VIVACOM. Samsung Galaxy A9 идва на цена от 31.98 лв. на месец или 679.98 лв. в комбинация с план Smart U в атрактивните цветове черен хайвер, синя лимонада и бонбонено розово. 

Samsung Galaxy A9 е първият в света смартфон с четворна задна камера. Той беше представен официално през октомври от южнокорейския технологичен гигант, а сега вече е достъпен и за българските потребители. Моделът отговаря на съвременните тенденции за все по-визуална и интерактивна комуникация. Иновативната камера го прави отличен избор за любителите на селфи и панорамни снимки.

Смартфонът се отличава и със своя луксозен дизайн. Корпусът му е алуминиев със стъклени панели, а заоблените краища правят апарата още по-ергономичен и приятен на допир.

Друга важна характеристика на Galaxy A9 e - SuperAMOLED Инфинити дисплеят с размер 6.3 инча с FullHD+ резолюция и съотношение на екрана от 18.5:9. В задната част има сензор за пръстов отпечатък, който е разположен под четирите камери. Новият смартфон разполага с 6GB RAM, която в комбинация с новия Snapdragon процесор спомага за бърза и безпроблемна работа с няколко приложения едновременно.

Атрактивният нов модел Samsung Galaxy A9 е двусимов, работи с операционна система Android 8.1 Oreo и има 128GB вътрешна памет и възможност да се добавят допълнително до 512 GB с външна microSD карта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!