Samsung Galaxy A04s – нов стилен смартфон с камера с висока резолюция се появи в магазините на Vivacom

OFFNews 12 октомври 2022 в 13:21 2303 0

Galaxy A04s
Samsung Galaxy A04s.

Galaxy A04s е най-новото предложение за феновете на марката Samsung, което се предлага от Vivacom. Това е достъпен и стилен смартфон с изчистен дизайн, камера с висока резолюция и мощна батерия. Моделът е достъпен при много изгодни условия за нови и досегашни клиенти на телекома.

Samsung Galaxy A04s се отличава със стилния си дизайн, а гланцираното му покритие със заоблени форми придава още по-елегантен външен вид на устройството. Смартфонът се предлага на пазара в черен, бял и наситено зелен цвят. Освен изчистения му дизайн, впечатление прави и големият 6.5-инчов HD+ дисплей с 90Hz честота на опресняване и съотношение 20:9 за по-добра видимост. Infinity-V технологията на дисплея осигурява приятно гледане на снимки и видео с минимални прекъсвания.

Моделът разполага с отлична 50 MP основна камера за правене на още по-ясни снимки и видеоклипове. Съществува и опция за изтриванена обект от снимка и увеличаване на мащаба. На гърба на устройството са разположени още един 2 MP сензор за дълбочина и един 2 MP макро сензор. Първият от тях разполага с лесна регулация на замъглявания и светлинни ефекти, задвижвана от изкуствен интелект (AI). Макро сензорът от своя страна снима с ултра фини детайли всеки обект до 4 см.

Важен акцент в Samsung Galaxy A04s е неговата мощна батерия с капацитет 5000 mAh и управление, задвижвано от AI. Тя разполага и с 15W адаптивно бързо зареждане. Съществува и опция за адаптивно пестене на енергия, която се активира автоматично, когато зарядът на батерията спадне под 50 процента.

Сред останалите екстри на модела са страничен сензор за пръстови отпечатъци, осигуряващ сигурен достъп до телефона чрез биометрия, както и индикатор за поверителност - зелена светлина, която предупреждава, ако някое приложение използва камерата или микрофона. Налична е и възможност за бързо споделяне на снимки и видеоклипове с висока разделителна способност.

Samsung Galaxy A04s идва на цена 9,98 лв. на месец на изплащане за 24 месеца, в комбинация с 2-годиен абонамент за план Unlimited 100.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!