С Bespoke Jet вече не се налага да криете прахосмукачката в килера

Павлин Луканов 26 октомври 2022 в 10:02 24405 0

Samsung BeSpoke Jet

Снимка Samsung

Samsung BeSpoke Jet

Съвременният дом е пълен с технологични новости, които улесняват ежедневието ни и допринасят за по-качествения живот. Това включва всевъзможни умни джаджи, като телевизори, говорители, светлини със сензори, печки и хладилници с допълнителни функционалности, и какво ли още не.

Всичко това, обаче, не означава, че не можете да обзаведете помещенията в тон с модните тенденции, а и със собствената си визия в тази насока. Сред компаниите, които имат добри традиции при постигането на синергия между функционалност и дизайн, е и Samsung.

Пример за това е концепцията Bespoke, която ни е позната със съответната гама хладилници, налични у нас от миналата година. При нея се залага на три основни елемента, модулност, за комбинации според нуждите, персонализация, избор измежду множество цветове, и еко насоченост за по-голяма устойчивост чрез различни технологии.

Тази концепция се пренесе при прахосмукачките, които са неизменна част от дома ни. Този уред се е превърнал в необходимост за всяко домакинство още от създаването му във вида, в който ни е добре познат. Прахосмукачките са основен инструмент в борбата ни за по-чист дом, в който прекарваме много голяма част от ежедневието си. Това, разбира се, е изключително важно, тъй като постоянно се трупат различни замърсители, включително прах, от хранителни продукти и косми от домашни любимци, а и нас самите. Почти ежедневното почистване с прахосмукачка е на практика задължително, но това не означава, че трябва да е неприятно и досадно.

Обикновено не свързваме чистенето с прахосмукачката с лекота и бързина, както и с приятен дизайн. Това обаче се променя с Bespoke Jet. За разлика от традиционните прахосмукачки, които са с неатрактивен дизайн, неудобни кабели и ви се иска да скриете в килера, актуалните Samsung Bespoke Jet са създадени, за да изглеждат добре във всяка среда. Те могат да се впишат идеално в дома ви, като са налични в син, бял и зелен цвят. Поставени на стилната зарядна станция, те се сливат с околното обзавеждане и няма нужда да ги криете в специално пригодени помещения. Добър атестат за това е и наградата от специалистите от iF Design. Устройствата получиха и награда за технологични иновации от CES 2021

Едно от основните удобства е, че са безжични, а така не трябва да се съобразявате с досадните и оплитащи се кабели. Няма и да търсите подходящ контакт в близост до зоната за зареждане. Bespoke Jet имат батерии, които предлагат до час работа с един заряд, като е налична и опция за смяна на батерията за удължаване на това време (в зависимост от модела). На фона на това теглото на модела е 2.5 кг., което го прави достатъчно лек за придвижване из целия дом, нещо което не е възможно с традиционните прахосмукачки.

Както вече стана дума, чистотата в дома ни е от първостепенно значение, а в тази насока Bespoke Jet има с какво да ви впечатли. За целта е заложено на многослойна система с 99,99% филтриране, което на практика значи, че по време на почистването се отделя само чист въздух. Всички части и филтри могат да се мият и няма да се чудите каква торбичка е съвместима с прахосмукачката и да губите време в търсене. В допълнение, един от вариантите, който се предлага и у нас, предлага възможност за мокро почистване, а това е допълнителен бонус.

Въпреки компактния си дизайн и ниско тегло, Bespoke Jet има мощен инверторен двигател, генериращ до 210W мощност на засмукване. Това означава, че ще можете да почистите дори и по-масивни килими и то безпроблемно. Bespoke Jet разполага също така с докинг станция All-in-One Clean Station, която изпразва контейнера за боклук на прахосмукачката автоматично, без фините прахови частици да замърсяват околното пространството. Така се премахва честото и неприятно ръчно почистване на филтри и контейнери. Освен това, докато е скачена, прахосмукачката се зарежда автоматично. Докинг станцията също е със стилен дизайн и спокойно можете да я оставите в общите помещения и, когато не я използвате.

И докато при по-старите масови прахосмукачки нямахте нагледен дисплей за основните параметри на уреда, тук е наличен LCD дисплей, който показва степента на всмукване, време до изтощаване на батерията и известия за проблеми. Нещо повече, екранът ще визуализира и инструкции, с които да отстраните нередностите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови