Подкрепете българския проект в глобалния конкурс The Venture

ОFFNews Последна промяна на 11 юни 2015 в 19:03 2903 2

Продуктът на Arthesis.

Остават 3 дни до края на гласуването в световния конкурс за социално предприемачество The Venture, всеки глас е от значение, за да спечели българският проект.

Проектът на младата българска кампания Arthesis е един от шестнадесетте финалисти на глобалния конкурс за социално предприемачество The Venture. Последните три дни, които са отворени за гласуване от цял свят, ще бъдат решаващи за излъчването на финалиста, който ще бъде обявен на бляскава церемония в Силициевата долина в САЩ през юли.

Шестнадесет стартиращи компании от цял свят с мисия да променят живота на другите, са финалисти в The Venture. Българската компания за 3D покрития на протези – Arthesis, се състезава за финансиране на стойност един милион долара, осигурени от Chivas Regal. След оспорвана надпревара и над 1 000 подадени кандидатури от пет континента, Chivas Regal избра иновативния български проект Arthesis, за да го включи в списъка с шестнадесетте стартъпи, готови да отговорят положително на социалните предизвикателства пред света.

Младият български екип на Arthesis и проектът им за 3D принтиране на покрития за протези, има шанса да спечели престижния световен конкурс за социално предприемачество The Venture. Всеки, който иска да подкрепи българската кандидатура, може да гласува последните три дни до 14 юни на сайта на инициативата: https://www.theventure.com/bg/en/finalists/arthesis. До този момент Arthesis успяха да се преборят и да заемат предната пета позиция във временното класиране сред най-добрите социални проекти в света като разкриха своя потенциал и възможността да предложат устойчиво и ценово достъпни решение за хората с ампутирани крайници.

Онлайн гласуването се провежда на официалната страница на конкурса, където можете да дадете своят глас за един български проект, които има нужда да получи не само признанието на света, но и това на собствената си страна.

Крайният срок, до който можете да подкрепите Arthesis в надпреварата, е 14 юни 2015 година.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12.06 2015 в 12:16

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, САЙТЪТ Е НЕДОСТЪПЕН, ДАНО Е ВРЕМЕННО

11.06 2015 в 21:02

доброто за хората е Добро !