Олимпийски намаления на спортни аксесоари само онлайн от Теленор България

Операторът предлага до 20% намаление на разнообразие от аксесоари по време на Олимпийските игри

OFFNews 23 юли 2021 в 15:27 2192 0

Теленор България предлага на клиентите си отстъпки до 20% на селекция от осем аксесоара със спортна тематика, само в своя онлайн магазин. Намаленията важат по време на Олимпийските игри за периода от 23.07 до 08.08.2021 година.

Отстъпката от цената е валидна за различни аксесоари като смарт часовници, гривни, безжични слушалки и др. За да се възползват от нея, при покупка от онлайн магазина клиентите е нужно да въведат код OLYMPIC. Отстъпките са валидни само при покупка в брой и не важат за покупка на лизинг.

Част от тях са безжичните слушалки на SAMSUNG Galaxy Buds Live Black и Live Bronze. Слушалките осигуряват кристален звук, създаден, за да пренесе феновете на качествената музика в различен свят. Те са с изразен разпознаваем дизайн и впечатляват с 12-милиметрови говорители.

Списъкът с предлаганите аксесоари включва и спортните гривни HONOR Band 6. Те се отличават с 1.47" AMOLED дисплей, интелигентно 24-часово наблюдение на пулса, наблюдение на количеството кислород в кръвта и персонализиращи се циферблати.

За феновете на спорта и здравословния начин на живот сред офертите е и Huawei Smart Scale 3 – безжичният умен кантар за измерване на тегло, скорост на метаболизма, процент телесни мазнини, мускулна маса, съдържание на костни минерали, протеин, процент на телесна вода, телесна маса, висцерално ниво на мазнините и пулс.

Пълна информация за ексклузивните предложения от онлайн магазина е достъпна на специално създадената секция на уебсайта на компанията. Повече информация може да се получи и чрез безплатно обаждане на телефон 0800 900 55 в делнични дни между 9:00 и 18:00 часа, както и във всички магазини на оператора.

Теленор България продължава да предлага на клиентите си оферти, които да направят лятото още по-незабравимо. А всеки потребител на онлайн приложението MyTelenor може да управлява онлайн всичко, свързано с дигиталния живот - преподписване на нов договор и промяна на параметрите, добавяне на повече дигитални услуги и още много други.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови