Новият 5G смартфон Realme GT Neo 3 е вече във Vivacom

OFFNews 19 септември 2022 в 12:05 1440 0

Realme GT Neo 3
Vivacom започва да предлага новия Realme GT Neo 3.

Vivacom започва да предлага новия Realme GT Neo 3. Той се отличава с изключителното си 150 W супер бързо зареждане, 50 МP тройна задна камера, както и първият в Европа Dimensity 8100 5G процесор.

Моделът поддържа мобилни комуникации от пето поколение и e напълно съвместим с 5G мрежата на Vivacom, която е най-голямата в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.

Realme GT Neo 3 се откроява с уникален „състезателен“ дизайн, вдъхновен от високоскоростните спортни автомобили и включващ две запомнящи се ленти отзад, предлага се в син цвят. Телефонът има 6,7-инчов AMOLED дисплей, който е с един милиард цвята, съотношение към корпуса от 87.5% и честота на опресняване до 120Hz. Резолюцията му е 1080 x 2412 px и е защитен от Corning Gorilla Glass 5 покритие.

Моделът, който беше представен през март, разполага с тройна задна камера, чийто основен сензор е 50 MP. Тя има функция за панорамни снимки, HDR (High Dynamic Range) поддръжка, както и PDAF (Phase Detection Autofocus). Освен това отзад са разположени още един 8 MP ултраширокоъгълен, както и един 2 MP макро сензор. Селфи камерата е 16 MP и също поддържа HDR и панорамно заснемане.

Производителността е обезпечена от първия в Европа процесор MediaTek Dimensity 8100 (5 nm) с осем ядра, както и от наличието 12 GB оперативна памет. Освен мобилни комуникации от второ, трето, четвърто и пето поколение, телефонът поддържа също безжичните стандарти Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.3, NFC, както и системите за сателитно позициониране A-GPS, GLONASS, BDS и GALILEO.

Батерията на Realme GT Neo 3 е с капацитет 5000 mAh, а най-сериозното предимство на устройството е неговото 150W бързо зареждане, което позволява то да бъде заредено на 50% за едва 5 минути. Сред сензорите, налични в модела, са акселерометър, компас, жироскоп, сензор за близост, както и за пръстов отпечатък, който се намира под дисплея.

Realme GT Neo 3 може да бъде закупен на цена от 34,98 лв. на месец на изплащане за 36 месеца и с план Unlimited MAX.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови