Нов Android телевизор за лятото в комбинация с пакет EON от Vivacom

OFFNews 16 юни 2021 в 12:27 392 0

Специално за лятото и предстоящите спортни първенства Vivacom започва предлагането на новия телевизор - PHILIPS 58PUS8505, който е първият Android телевизор в портфолиото на телекома.

Смарт телевизорът се предлага в комбинация с EON пакет и осигурява на потребителите възможността да се наслаждават на предпочитано персонализирано съдържание на голям екран с приложението EON Smart TV. Пакетите EON съчетават изцяло нова телевизионна платформа с изключителни функционалности, сред които ТВ Архив до 7 дни на повече от 200 канала и един от най-големите каталози с видеосъдържание в EON Видеотека.

Смарт телевизорът е с 58-инчов Ultra HD LED екран с 4K резолюция и поддържа всички основни HDR формати на картината, включително HDR10+ и Dolby Vision. Устройството работи с Ambilight технологията на Philips, благодарение на която интелигентните LED светодиоди около ръба на екрана реагират на действието на картината и излъчват сияние в цветовете на картината. Телевизорът може да се управлява чрез гласови команди.

PHILIPS 58PUS8505 се предлага на цена от 55,98 лв. на месец в комбинация с двугодишен договор за EON пакет в магазините на Vivacom. А специално за почитателите на спорта платформата EON има нова функционалност - EON SPORTS MODE. С нея феновете на футбола получават подробни и изчерпателни данни за съставите на отборите, за играчите -рождена дата, позиция на терена, картони, смени и могат да следят статистиката за мачовете в реално време, както и цялостна статистика за всеки мач на големия екран на 4K телевизора PHILIPS през EON Smart TV приложението.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови