Nokia устройства с до 100 лева отстъпка в онлайн магазина на Vivacom

Специалните оферти ще бъдат налични до 14 септември в онлайн магазина на телекома

OFFNews 07 септември 2023 в 15:27 753 0

Нокиа
Месец септември започва с есенни намаления на устройства Nokia, които идват при вас с отстъпка до 100 лева в онлайн магазина на Vivacom.

Месец септември започва с есенни намаления на устройства Nokia, които идват при вас с отстъпка до 100 лева в онлайн магазина на Vivacom. Промоционалните цени са валидни само до 14 септември при закупуване на моделите в брой или на лизинг при сключване на нов или преподписване на съществуващ договор на план Unlimited. В ексклузивната промоция попадат бюджетните модели Nokia G42 5G, който идва и с 3 години гаранция, както и Nokia G21 и Nokia C32, които имат 2 години гаранция и се отличават с отлично съотношение цена-качество.

Nokia G42 5G разполага с осемядрен процесор Snapdragon 480 Plus 5G, който позволява още по-бързо сърфиране в интернет, сваляне и качване на съдържание и цялостна работа на устройството. Смартфонът е с 6,56 инчов HD+ дисплей и скорост на опресняване 90Hz, което позволява безпроблемно гледане на видео съдържание и скролване в интернет без насичане на картината. Устройството разполага и с 5000mAh батерия, която издържа на до 3 дни работа. Устройството разполага още с 50-мегапикселова основна камера, вграден изкуствен интелект (AI) и няколко основни режима на работа. Смартфонът е с Android 13 и поддържа 20W зареждане.

Промоционалната селекция включва и модела Nokia G21, който изпъква с голям и ярък 6,5-инчов дисплей с 90 Hz честота на опресняване, позволяващ плавно сърфиране и разглеждане на снимки. Устройството комбинира невероятен 3-дневен живот на батерията със супер производителност и удивителна 50 МР камера с изкуствен интелект за изграждане на образа. Nokia G21 е изключително здрав и отвън, и отвътре, благодарение на елегантния корпус от поликарбонат. Телефонът идва с Android 11, като са гарантирани 36 актуализации на сигурността и две актуализации на операционната система за две години. Една от най-силните страни на Nokia G21 е издръжливостта на батерията с капацитет 5050 mAh, която има 3-дневен живот и възможност за бързо зареждане на 18W.

Nokia C32 е първият представител на достъпната C-серия и съчетава луксозен и освежен дизайн, здравина и създаване на отлични изображения при слаба осветеност. Смартфонът идва с ярък 6,5-инчов екран със закалено стъкло, метална вътрешна конструкция и подобрена защита от прах и течности. Елегантният стъклен заден панел и изящните акценти на дизайна го правят привлекателен за очите и приятен на допир. Nokia С32 разполага с двойна камера с 50 МР основен сензор, който улавя повече светлина за заснемане на перфектни кадри и има вградени алгоритми за обработка на снимки. Нощният и портретният режим работят както с задната, така и с предната камера. Моделът върви с най-новия Android 13, който предлага разнообразни възможности за персонализиране. Голямата 5000 mAh батерия поддържа най-актуалните функции за икономия на енергия и издържа до 3 дни с едно зареждане.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!