Няколко любопитни приложения за iPad

OFFNews 04 март 2020 в 14:30 2659 0

iPad на Apple се радваше на възраждане напоследък, докато нови модели като iPad Pro и 10.2-инчовия iPad се появиха на сцената. В резултат на това няма да отричаме, че iPad остава задължителния таблет. Преносимостта, масивният екран и впечатляващите характеристики го правят чудесна платформа за приложения за производителност, медийни плейъри, инструменти за социални мрежи и всичко останало между тях.

А сега ще разгледаме най-добрите приложения за iPad, които се възползват от огромното пространство на екрана на таблета и солидните спецификации.

Pixelmator Photo

Pixelmator отдавна е едно от любимите мобилни приложения за изкуство, а новото приложение, Pixelmator Photo, е насочено към манипулиране на снимки. Pixelmator Photo е в състояние да приложи неразрушително увеличаване и редактиране на цветовете върху вашите изображения. Приложението се предлага с множество инструменти за поправяне и подобряване на вашите снимки, което позволява фино редактиране или бързи настройки. Мощните инструменти на Pixelmator Photo превръщат iPad-а в истинска централа за редактиране на снимки, като лесно печелят място в изданието за 2019 г. на наградите Apple Design Awards.

Flow (Moleskine)

Moleskine вече не е само за физически списания и тетрадки. Компанията направи силен тласък в iOS приложенията, подчертани от Flow - впечатляващо приложение за рисуване и бележки, което прави намек към тетрадката на Moleskine. Толкова е хубаво, че успя да получи както награда за дизайн на Apple, така и отличие като приложението на iPad на годината за 2019 г.

Потребителите могат да рисуват или да правят бележки върху платно с неограничена ширина. Можете да персонализирате всичко - от вашите инструменти за писане (виртуални химикалки, моливи и маркери в различни цветове и размери) до хартия (изберете от традиционната хартия от слонова кост на Moleskine или черна, бяла и синя). Flow осигурява луксозно изживяване при рисуване, което напълно поддържа интерфейса на iPad.

Tweetbot

Стандартното приложение за Twitter е добре за основно използване, но ако търсите нещо по-пълнофункционално, разгледайте Tweetbot. Потребителите получават достъп до подробни филтри за заглушаване на неща като потребители, хаштагове и ключови думи, както и подробен изглед за активност и анализи, който бързо обобщава вашите взаимодействия, споменавания и ретуити. Tweetbot може да е излишен за някои потребители, но ако прекарвате много време в мрежата, това ще направи живота ви много по-лесен.

Overcast

Вашите подкасти вероятно са налични където и да отидете, така че няма причина да спирате да слушате, след като сте на вашия iPad. Overcast блести ярко на по-големите преносими екрани на Apple благодарение на добре проектирано оформление, което ви дава място за това, което в момента слушате, както и за това, което планирате да си пуснете. Това означава, че можете да сортирате своя списък с предавания, които сте имали за цел да слушате, в различни плейлисти, докато намирате правилното място на епизод, който в момента завършвате.

Procreate

Повече от просто умела игра на думи, Procreate внася бързо, пълнофункционално студио за цифрови изкуства направо във вашия таблет. Procreate предлага поддръжка за свръхвисоки разделителни 4k платна и много други екстри. Procreate предоставя наистина впечатляващо представяне...

Онлайн залози с iPad

Все повече компании за онлайн залози предлагат и специални приложения за iPad, които предлагат несравнимо преживяване за потребителите. Използването на такова устройство позволява лесно да го вземете с вас където отивате и така можете да влизате в интернет само с натискането на един бутон.

Да, вече не е нужно да ходите никъде, за да посетите обект за залагания. Достатъчно е само да имате интернет връзка, да отворите уеб браузър или да изтеглите приложение и да дерзаете. Всичко това е удобство и удоволствие, което потребителите заслужават... и неслучайно са го получили. Бъдещето е тук и хората също трябва да бъдат част от него, особено когато това се отнася до интернет казината и онлайн спортните залози, които винаги трябва да бъдат на максимално високо ниво.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!