Най-сигурният път към иновациите и привличането на таланти е многообразната и приобщава среда

OFFNews 31 октомври 2023 в 16:06 614 0

Чавдарова
Мария Чавдарова.

Какво превръща една компания в един от най-добрите работодатели в България? Кои са критериите, които привличат таланти от цял свят? Отговорите са не просто следствие на дългогодишно изграждане на успешна работодателска марка, но и дълбоко заложени принципи и подходи в полза на служителите. Такъв работодател е Vivacom, a поредното отличие на телекома само доказва ефективността на менторския подход и благоприятната работна среда. Наскоро Vivacom спечели приза „Любим работодател“ с гласовете на публиката и служители в престижните награди Career Show Awards в една от най-оспорваните категории с над 80 компании.

Компанията постоянно надгражда своите практики в посока към многообразна и приобщаваща среда, в която всеки талант е с равни възможности. По-рано тази година Vivacom се присъедини и към Хартата на многообразието в България, за да затвърди ангажимента си към 7-те основни принципа в подкрепа на една разнообразна и приобщаваща среда. Ценностите, които гарантират, че единствено способностите на служителите са важни, са подкрепени и от редица програми, които стимулират развитието на екипите. Защото именно това е най-сигурният път към иновациите и привличането на таланти.

Една от най-популярните и ефективни програми на Vivacom за набиране на таланти също беше отличена в рамките на конкурса. Referral програмата на телекома - „Препоръчай приятел за работа във Vivacom“, впечатли авторитетното жури с високата си ефективност и широко одобрение сред служителите. Тя се отличи с бронзово отличие като втори най-популярен канал за набиране на мотивирани служители в компанията.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки