LG VELVET - смартфон с двоен екран, първо във VIVACOM

OFFNews 12 август 2020 в 14:33 2853 0

 VIVACOM е първият оператор, който вече предлага актуалния модел LG VELVET с двоен екран. Потребителите могат да го намерят както в магазините, така и онлайн на сайта на телекома – за 40,98 лв. на месец в комбинация с план Smart U.

Новото предложение на LG се отличава с елегантен минималистичен дизайн и тройна камера с два обектива.

Обширният 6,8-инчов FHD+ кинематографичен POLED широкоекранен дисплей е отличен за гледане на филми. Устройството се отличава с прецизно предаване на цветовете и се комбинира със стерео високоговорител, за да осигури напълно завладяващо изживяване. Двойният екран дава възможност да се извършват едновременно много неща - гледане на филми, гейминг и преглеждане на сайтове.

Още едно предимство на модела е функцията Live Caption - субтитри на видео и аудио в реално време. Субтитрите се генерират директно от устройството без мрежова връзка, за по-голяма конфиденциалност и по-малко закъснение.
LG VELVET разполага с тройна задна камера – 48 MP + 8 MP + 5 MP. 16 МP селфи камера гарантира перфектни портретни снимки.

Издръжливата батерия с капацитет 4300 mAh допринася за непрекъснато забавление, което се допълва от функцията за супер бързо безжично зареждане.

LG VELVET се предлага в цвят Aurora Silver, а допълнителният екран идва в сив цвят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови