Late Night Shopping с Теленор носи до 25% отстъпка на телефони и смарт устройства

OFFNews Последна промяна на 06 април 2021 в 13:37 2157 0

Онлайн кампания на Теленор - Late Night Shopping, предлага на клиентите още една възможност да се сдобият с ново устройство изгодно, бързо и удобно.

Тя ще се проведе в часовете от 20.00 ч. до 8.00 ч. в три поредни дни - 6, 7 и 8 април. В този период клиентите ще могат да закупят с отстъпка до 25% различни модели смарт джаджи и смартфони, които извън времето на кампанията се предлагат на редовните си цени.

Late Night Shopping ще се проведе в онлайн магазина на Теленор. Офертата е валидна при покупка в брой на включените в кампанията устройства. Отстъпките за смартфоните са приложими при поръчка заедно с абонаментен план за мобилни услуги.

Устройствата от кампанията Late Night Shopping могат да бъдат закупени в комбинация с новите неограничени планове Тотал Макс. Безлимитните планове Тотал Макс варират с комбинации от неограничени мегабайти, неограничени национални минути за разговори и SMS-и за целия срок на договора.

В рамките на нощния шопинг клиентите ще могат да избират между над 80 модела смартфони и смарт джаджи. За да се възползват от отстъпката, те трябва да използват промокод SALE, който да въведат в „количката“ като част от процеса на онлайн покупката.

Late Night Shopping е още един начин, чрез който Теленор предлага на своите клиенти предимството да се сдобият на изгодна цена с нов телефон или смарт джаджа, по удобен за тях начин – пазарувайки на спокойствие в по-късните часове, след края на работния ден.

Допълнително удобство за клиентите, които ще участват в Late Night Shopping, e и безплатната доставка, която Теленор осигурява за всяко закупено онлайн устройство, покривайки територията на цялата страна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови