Избрани таблети с отстъпка до 100 лева в онлайн магазина на Vivacom

Потребителите могат да се възползват от предложенията само до 17 октомври

OFFNews 06 октомври 2023 в 12:51 774 0

таблети
В началото на есента Vivacom ще направи някои от най-добрите таблети в своята мрежа още по-достъпни.

В началото на есента Vivacom ще направи някои от най-добрите таблети в своята мрежа още по-достъпни. До 17 октомври клиентите могат да закупят избрани таблети с отстъпка до 100 лева при сключване на нов договор или подновяване на текущ и закупуване на устройството в брой или на лизинг. Част от промоционалните предложения са премиум моделът Samsung Galaxy Tab S8 Ultra и Lenovo Tab M10 HD 2nd Gen.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra е флагмански Android таблет, в който са съчетани впечатляваща издръжливост, лекота и изтънчен дизайн. Устройството се отличава с огромния 14,6-инчов Super AMOLED дисплей, подходящ за рисуване, потребление на медии и гейминг. Корпусът от подсилен алуминий предпазва от всякакви удари и изпускания. Моделът се комбинира отлично с докинг станция с клавиатура и стойка, а към него е включен стилусът S Pen, който прилепва магнитно на гърба, където се зарежда. Samsung Galaxy Tab S8 Ultra се захранва от мощния чипсет Snapdragon 8 Gen 1 в комбинация с 8 GB RAM и 128 GB вътрешна памет, като е наличен слот за допълнителна карта памет. Солидната батерия с капацитет 11200 mAh гарантира продължителна употреба на таблета, който е идеален за разнообразни творчески дейности, бърз 5G стрийминг на всякакво съдържание и оптимален 4K видеозапис с двойната предна камера.

Lenovo Tab M10 HD е второ поколение 10,1-инчов HD таблет с превъзходен метален дизайн. Той предлага страхотен звук и множество семейни функции, като съдържание, подбрано за деца, родителски контрол и сертифицирана от TÜV Rheinland защита за очите. Изцяло металното покритие на корпуса на устройството е луксозно и гладко и разполага с 85% съотношение екран/дисплей. Lenovo Tab M10 HD Gen 2 работи с мощен 8-ядрен процесор с 2.3 GHz основна честота, невероятно бърз Wi-Fi и двойни високоговорители с отличен звук за максимално удоволствие по време на работа.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика