Huawei ви дава възможност да спечелите HUAWEI Watch GT 4 или покана за първия мастърклас на Ивет Лалова

OFFNews 21 ноември 2023 в 14:20 10127 0

Малко след премиерата на новите смарт часовници от серията Huawei Watch GT 4, Huawei Consumer Business Group и Ивет Лалова – посланик на Huawei за България, дават възможност на своите настоящи и бъдещи фенове да спечелят екслузивни награди в нова Instagram игра.

"Всички възможни победи"

През последното десетилетие, още докато се състезава на най-големите спортни форуми – олимпиади, световни и европейски първенства, Ивет започва работата си с компании, изпълнителни директори, спортисти и млади хора, на които доверява техниките си за мотивация, дисциплина и увереност, за които ще разкаже повече и на 25 ноември от 9:30ч. в INTERPRED WTC Sofia на първия си ексклузивен майсторски клас под наслов „Всички възможни победи“.

Освен да чуят вдъхновяващи истории лично от самата Ивет, посетителите ще имат възможността да се запознаят и с новата серия смарт часовници HUAWEI Watch GT 4, предлагащи достатъчно варианти за различните стилове, личности и поводи.

Серията се предлага в България в общо 6 различни цвята. От 46-милиметрова класическа интегрирана стоманена гривна, динамичните модели Rainforest Green GMT и варианта с черна гумена каишка, до изтънчената 41-милиметрова двуцветна Piano Key гривна и вдъхновените от бижута варианти с гривна Миланезе и бяла кожена каишка. Всички те ще бъдат изложени на 25 ноември, а до 26 ноември един късметлия ще има възможността да спечели сребърната версия на Huawei Watch GT 4 41 mm.

За да я спечелите трябва да последвате профила на @huaweimobilebg, да напишете в коментар на този пост #FashionForward и да отбележите поне 1 приятел. По-големият брой коментари от един потребител дава по-голям шанс за награда. Победителят ще бъде избран на случаен принцип и обявен на 28 ноември.

Още преди да бъде изтеглен победител за голямата награда – Huawei Watch GT 4, на 23 ноември, Huawei и Ивет ще предоставят и на още един късметлия награда – покана за събитието „Всички възможни победи“.

Подробните условия на играта можете да намерите тук: https://bit.ly/bgTermsGT4

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!