Huawei обявява месец юни за Месец на сервизните оферти

Използваните за ремонта резервни части са 100% оригинални, като получавате и 90 дни гаранция на извършената услуга.

OFFNews 31 май 2021 в 13:20 4794 0

Huawei Consumer Business Group България стартира нова сервизна кампания, продължаваща през целия месец юни.

В рамките на кампанията потребителите на Huawei смартфони и таблети ще могат да се възползват от отстъпки до 50% при сервизно обслужване, което може да включва подмяна на повреден LCD екран, заден панел и основен модул. Всичко това на специална цена, независимо дали са извънгаранционни или са повредени вследствие на инцидент. Използваните за ремонта резервни части са 100% оригинални, като получавате и 90 дни гаранция на извършената услуга.

От кампанията може да се възползва всеки, който посети Центъра за обслужване на клиенти на Huawei в София на ул. „Леге“ N6 или използва услугата „От врата до врата“ от която и да е точка на страната.

Услугата „От врата до врата“ е безплатна двупосочна куриерска услуга за сервизиране на Huawei устройства, която може да се заяви във всеки работен ден от 9 до 18 ч. на номер 0800 18818.

Месецът на сервизните оферти започва на 1 юни и приключва на 30 юни, и освен специални цени, може да включва и други приятни изненади за феновете на марката. Допълнителна информация относно кампанията и ориентировъчни цени за ремонт с избрани резервни части за избрани модели можете да откриете на https://consumer.huawei.com/bg/support/spareparts_special_offer/

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови