21 дни в Европа с едно зареждане на Huawei Watch 3 Pro

Двама приключенци ще изминат 4 хиляди километра с редица предизвикателства по пътя, за да проверят дали това е възможно

OFFNews 27 юли 2021 в 11:27 10740 0

Европа отново отвори границите си за посетители и възможностите за изследване на Стария континент. В разгара на летния сезон Huawei отправи предизвикателство към двама приключенци – за 21-дневно пътешествие през 8 държави. По време на пътешествието си те ще участват в множество предизвикателства, ще се срещат с местни фенове, ще преоткрият различните лица на Европа, и паралелно с това ще проверят дали батерията на Huawei Watch 3 Pro ще издържи продължителността и натоварването на тази мисия.

21 дни, 8 държави и по един смарт часовник на всеки от приключенците, които няма да се зареждат изобщо по време на пътуването, на пръв поглед изглежда като невъзможна задача. Но с HUAWEI Watch 3 Pro подобно пътуване е не само възможно, а и наистина се случва, и всеки може да бъде част от него – във физическия или цифровия свят.

От 26 юли до 15 август Жужа и Андрей Тренейро, екипирани с HUAWEI Watch 3 Pro, ще пропътуват 4 хиляди километра от Атина до прекрасния остров Паг в Хърватска, преминавайки през България, Сърбия, Румъния, Унгария, Австрия и Словения. Те ще станат свидетели на спиращи дъха гледки и ще участват във вдигащи адреналина преживявания, които не бяха достъпни през последната година. От плаване по езерото Балатон, през джет-ски и навлизане дълбоко в тъмните гори някъде в Трансилвания – можете да следите преживяванията им ежедневно в социалните мрежи на Huawei – https://www.facebook.com/HuaweimobileBG и https://www.instagram.com/huaweimobilebg/ 

Старият град на Атина, колоритните улички в София и планините в Трансилвания са само част от местата в програмата на това приключение. А сред предизвикателствата са бънджи скокове, планинско колоездене, ски спускане от държава в държава и още много вълнуващи неща, които може да правиш в Европа през лятото. Двамата приключенци ще посетят още тайнствен замък в трансилванските гори, от който ще им се смрази кръвта, a всички, които следват Huawei в социалните мрежи, ще имат шанса да комуникират с тях и да участват в избора на поставените им предизвикателства.

Нещо повече, с HUAWEI Watch 3 Pro на китката, Жужа и Андрей ще могат да проследят цялото си приключение благодарение на множеството сензори, с които той е екипиран.

От анализа на съня, през проследяването на пулса по време на екстремни спортове и останалите разнообразни дисциплини, до броенето на ежедневно направените крачки. HUAWEI Watch 3 Pro ще бъде техен незаменм партньор по време на цялото пътуване. Във всяка държава те ще тестват различни негови функции, като следене на пулса, нивото на стрес и използването на eSIM, за да проверят на практика неговата полезност. Приключенците ще разполагат и с FreeBuds 4, които ще им предоставят удивително аудио изживяване извън колата, както и с HUAWEI MatePad 11 за случаите, когато им трябва по-голям екран.

Вие също можете да станете част от това приключение. За целта е необходимо просто да следвате социалните профили на Huawei за България – https://www.facebook.com/HuaweimobileBG и https://www.instagram.com/huaweimobilebg/ 
Така ще можете да се почувствате част от това забележително приключенско пътуване в Европа за 21 дни – колкото издържа животът на батерията на Huawei Watch 3 Pro в Long-Life Battery Mode.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Най-влиятелните хора в Европа се събират в София