11 предимства на Сайт билдъра на СуперХостинг.БГ

OFFNews 09 декември 2019 в 16:10 2656 0

През последните години все повече малки фирми, организации и самонаети специалисти осъзнават нуждата да имат собствен уебсайт за представяне на своите продукти, послания и комуникация с аудиторията си. Добрата новина е, че съвременните уеб технологии улесняват значително този процес и го правят достъпен дори за хора без технически умения. А като един от най-лесните инструменти за създаване на качествени и добре изглеждащи сайтове напоследък се наложи платформата Сайт билдър на СуперХостинг.БГ. Ето и ключовите предимства на този инструмент, които го отличават и го превръщат в ценен ресурс за всеки онлайн предприемач или просто ентусиаст.

Не са нужни технически умения

Работата със Сайт билдър е изключително лесна, тъй като не се изисква писане на код, а всичко се създава на принципа drag-and-drop. В същото време инструментът за вграждане на HTML, CSS и JavaScript код дава възможност за добавяне на персонализиран код, чрез който може да се интегрира Google Analytics, да се вгради видеоклип, както и друга персонално разработена функционалност.

Сайт за по-малко от час

Сайт билдър е чудесен инструмент за всеки уеб разработчик, който иска да спести ценно време при изграждането на малки проекти. Ако клиентът разполага с визия за дизайна, има подготвени текстове, снимки, картинки, лого и т.н., сайтът му може да стане реалност за по-малко от час. Ако клиентът все още няма готови визии, може да пусне сайта си на първо време с безплатните професионални визии, които са налични в галерията от stock images на Сайт билдър.

Лесна поддръжка

Създадените със Сайт билдър сайтове се ъпдейтват автоматично. Освен това собствениците им могат да разчитат на постоянно съдействие от екипа на СуперХостинг по всякакви въпроси, свързани със сайта, по всяко време на чат, имейл или телефон.

Включен SSL и хостинг

Наличието на SSL сертификат (Secure Sockets Layer) е от важно значение за всеки уебсайт, тъй като той дава допълнителни гаранции на потребителите, че сайтът е надежден и освен това е важен сигнал за търсачките. Създадените със Сайт билдър уебсайтове имат активиран SSL сертификат, което подобрява защитата на личните данни на неговите посетители. В добавка тези сайтове имат включен хостинг пакет, който най-добре съответства на тяхното предназначение и функционалност и се отличава с бързина, надеждност и сигурност. В хостинг акаунта могат да бъдат направени резервни копия (бекъп), които при необходимост да възстановят базите данни на сайта.

Безплатна консултация със специалист

Екипът на СуперХостинг.БГ отговаря бързо и професионално на всяко запитване от клиент, получено по чат, имейл или телефон. Неговите специалисти са винаги готови да ви помогнат напълно безплатно, независимо дали се нуждаете от съвет за подходящ шаблон, структура на сайта или за всяко друго затруднение, с което се сблъскате.

Не е скъпо да имаш сайт със Сайт билдър

Ако сте от хората, които все още мислят, че да имаш собствен сайт е твърде скъпо, от СуперХостинг.БГ уверяват, че услугата Сайт билдър е достъпна за всеки. Разликата между план на споделен хостинг и план със Сайт билдър е само един лев, като предоставя 7-дневен безплатен период. В добавка за всеки нов сайт билдър клиентите получават 50% отстъпка. От хостинг компанията информират своите клиенти, че ще могат да се възползват от още по-големи отстъпки по време на идните предколедни промоции.

Богат избор от дизайни

Услугата Сайт билдър предлага богат избор от дизайни, които са адаптирани за конкретни бизнеси. Всички те обаче могат да бъдат преправени според нуждите и изискванията на клиента и да се адаптират за всяка една сфера.

Много полезни интеграции и функционалности за цялостно онлайн присъствие

Всеки уеб сайт, независимо дали е фирмен, личен или онлайн магазин, има нужда от популяризиране в интернет, за да могат повече хора да разберат за неговото съществуване и да започнат да го посещават. Сайт билдър съдържа множество полезни интеграции и функционалности за завършено онлайн присъствие като например Google Analytics, Facebook Pixel, Messenger, Login fb, Login google, много видове чатове, както и SEO редактор – метаописания, метазаглавия и др. Освен това създадените със Сайт билдър сайтове имат вградена абонаментна форма, форма за контакт, карта Google Maps и фирмени имейли със спам защита и backup.

Респонсив мобилна версия

Сайт билдър уебсайтовете изглеждат добре на всяко устройство, тъй като притежават респонсив мобилна версия. Благодарение на него уеб разработчикът може да настрои как ще изглежда всяка страница и дори всеки елемент от нея на всяко едно устройство. Освен това Сайт билдър позволява да скривате елементи, секции или страници от различните устройства и да контролирате видимостта им.

Инструменти за анализ и статистика

Google Analytics е сред най-популярните инструменти, с които бихте могли да следите статистиките за уебсайта си и да ги анализирате за определен период. Чрез Google Analytics можете да следите от къде идват посетителите на Вашия сайт, как сърфират в сайта, кои страници разглеждат. Тази информация ще Ви даде насока как да оптимизирате своята уеб страница, така че в максимална степен да отговаря на очакванията на Вашите посетители. Yandex Metrica е още един инструмент за изследване на Вашата аудитория и представянето на сайта Ви. Чрез тези инструменти, които са вградени в Сайт билдър, всеки собственик на сайт може да получава подробна информация за дигиталното му представяне и да изгради стратегия за развитие на неговото съдържание или структура.

Лого дизайнер

Логото безспорно е един от най-важните елементи за всеки уебсайт, тъй като то съдържа идентичността на представяния бизнес и често дори е разглеждано като професионален подпис. В Сайт билдър има вграден инструмент, чрез който всеки може лесно да изработи професионално лого и да го качи на сайта си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови