Всеки закупен смарт часовник от Yettel дава възможност за награда – ваучер от DECATHLON

OFFNews 26 юли 2022 в 14:27 733 0

час
Всеки закупил смарт часовник от Yettel до 31 август ще може да участва в томбола, в която да спечели ваучер за пазаруване от DECATHLON и други награди.

Всеки закупил смарт часовник от Yettel до 31 август ще може да участва в томбола, в която да спечели ваучер за пазаруване от DECATHLON и други награди.

Партньорството между двете компании е в рамките на „Смело напред“ – най-новата кампания на мобилния оператор в подкрепа на активния начин на живот. Тя има за цел да вдъхнови хората да се движат повече, както и да живеят по-здравословно и балансирано.

Изследване на мобилния оператор сред българи на възраст от 15 до 70 години показа, че 33% са включили технологиите в тренировките си и ги използват за мотивация и подкрепа на активния си начин на живот. 42% от участниците в проучването използват смарт часовник в ежедневието си, 84% следят с него детайлно дневната си активност, а 34% го използват за тренировъчния си план.

Партньорството с DECATHLON е поредната атрактивна промоция, част от кампанията „Смело напред“, с която телекомът ни напомня, че технологиите могат да ни вдъхновят да бъдем по-активни. В него могат да участват всички клиенти на Yettel, които са купили смарт часовник в периода до 31 август, независимо от модела. Участниците се регистрират за участие за наградите чрез SMS и могат да спечелят ваучер за пазаруване от DECATHLON на стойност 50 лв. или бандана с логото на Yettel.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови