Три жени се оплакаха от сексуален тормоз от страна на Тръмп

OFFNews 13 октомври 2016 в 15:05 5989 4

Три жени се оплакаха пред "Ню Йорк Таймс", че Доналд Тръмп си е позволил да ги докосва по неприличен начин. 

74-годишната Джесика Лийдс споделя, че преди повече от 30 години, когато била на 38 години, се оказала на седалката до Тръмп по време на полет до Ню Йорк. Той я хванал за гърдите и се опитал да сложи ръката си под полата ѝ около 45 минути след излитането, като двамата не се били срещали никога преди това. 

"Беше като октопод. Ръцете му бяха навсякъде", спомня си жената. 

Лийдс се преместила в задната част на самолета. "Това си беше нападение", казва тя. 

Друго обвинение идва от Рейчъл Крукс - рецепционистка в компания в "Тръмп Тауър" в Манхатън. Случката, която Крукс разказва е от 2005 г., когато тя е на 22 г. 

Тя срещнала Тръмп пред асансьора една сутрин и имайки предвид, че компанията, в която работи, има бизнес отношения с Тръмп, решила да се представи. 

Двамата си стиснали ръцете, но Тръмп не я пуснал и започнал да я целува по бузите, след което я целунал по устните. 

"Беше толкова неуместно. Бях толкова разстроена, че си е помислил, че съм толкова незначителна, за да си позволи това", казва Крукс. 

Лийдс и Крукс така и не са подали жалба в полицията, но са разказали за случките пред свои близки и познати, веднага след като са станали. 

Лийд уточнява, че преди 30 години подобно нежелано внимание не било рядко срещано и жените просто се примирявали в продължение на години. 

Медията публикува и писмо от адвоката на Тръмп, в което се изисква статията да бъде премахната и заплашва, че ще се приведат всички легални мерки, ако това не се случи. 

Само часове по-късно от други медии публикуваха подобни истории на жени, в които републиканецът е обвинен в осъществяването на нежелан физически контакт в различни ситуации. 

Списание "Пийпъл" оповести историята на репортера си Наташа Стояноф. В разказа си тя обвинява Тръмп, че я притиснал към стена и я целунал с език, въпреки нейното нежелание. 

"Обърнах се и само за секунди той ме притисна към стената и пъхна езика си в гърлото ми", споделя репортерката. 

Говорителят на милиардера отрече тези истории да са истина, но това определено ще подрони шансовете на републиканеца да спечели президентските избори в САЩ, пише "Ройтерс". 

Новите обвинения идват няколко дни след като се появи стар запис на разговор между телевизионния водещ Бил Буш и Тръмп от 2005 г., в който милиардера обяснява как е опипвал и съблазнявал омъжена жена. Той посочва още, че хубавите жени го привличат като магнит и започва веднага да ги целува, а когато човек е звезда, жените го оставят да прави каквото си иска.

След разпространението на аудио записа Доналд Тръмп се извини, като обяви, че това е просто разговор и никога реално не е прибягвал до подобни действия.

След изтичането на записа преднината на Клинтън пред Тръмп се увеличи от 5% миналата седмица на 8% в понеделник.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16193

3

SC

13.10 2016 в 18:42

Айде, започна се. Очаквайте скоро бестселъра „Когато Тръмп ме опипваше“. Спонсориран от фондация „Клинтън“.

12691

2

Емил Станоев

13.10 2016 в 15:35

И наш Роско се е оплакал !.