Quantcast

Тръмп провокира чернокожи протестиращи и предизвика скандал на митинг

Последна промяна на 01 март 2016 в 10:24 3680 16

Доналд Тръмп

Снимка Reuters

Доналд Тръмп

Митинг на републиканеца Доналд Тръмп във Вирджиния беше неколкократно прекъсван от протестиращи, включително от движението за защита правата на афроамериканците "Животът на черните има значение".

Митингът се състоя в навечерието на т. нар. "Супер вторник".

Фотограф на Time се опита да заснеме извеждането на десетки чернокожи протестиращи от митинга в Радфорд, но бе сграбчен за врата и съборен на земята от агент на американските "Сикрет сървис".

Инцидентът на мигинга стана в деня, когато нюйоркският милиардер отхвърли критиките, че по време на интервю за CNN в неделя не е отхвърлил ясно подкрепата за него на бели расистки движения, припомня Reuters.

Тръмп предизвика протестиращите, като извика към един от тях: "Вие от Мексико ли сте?". Те се конфронтираха гневно с него и започна размяна на реплики.

Докато чернокожите протестиращи бяха извеждани от митинга, множеството около тях започна да скандира "Животът на всеки има значение".

Тръмп изчака обстановката да се успокои, преди да каже: "Хора, ще го чуете още веднъж: животът на всеки има значение", след което избухнаха ръкопляскания.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

01.03 2016 в 16:09

それはいらん。名前無いやろうはトランプのを舐めればいい。

01.03 2016 в 14:21

名無しを俺様のちんぽ食べる

01.03 2016 в 13:13

Безименния мангал пак пусна минусомелачката. Ех, лузъре...

01.03 2016 в 13:07

"Подремос".

01.03 2016 в 13:06

Как беше лозУнга, Балкански, "Наядемос, изсеремос, поспимос"?

01.03 2016 в 12:37

Следващият ПРЕЗИДЕНТ на САЩ се казва ДОНАЛД ТРЪМП.

Нашите взимат власта във Вашингтон.

С ВАС СМЕ, ДРУГАРИ?

01.03 2016 в 12:18

Не, че си заслужава, ама да уточня:))Едната я подкрепят и от Изток и от Запад и е ......реално избираема, а другата е една от хилядите чиновнички в Брюксел и е едно герПерско чучело, сиреч представя се тя Сталинка за нещо си , ама ние всички си я знаем, че си едно тикве от бостаня.
Само не разбрах какво общо има Бокова с кражбите на племенника си:)Реално Бокова за разлика от Сталинка никога не се е правила на това което не е и само дебилно уточнител може да сравнява 2 те, аз не бих!
Само серящ навътре “българин“ може да прави всичко възможно за да не изберат друг българин на такъв пост, в ситуация когато този шанс е веднъж на......1000години!?!?!

Апропо, Бокова що я намеси,аз исках да подчертая колко е неподходяща и едната и другата, а ти, WHY, заради племенника или щото си “българин“..........

И пиши с .....йероглифи...по ти се разбира:)))......айеде бегай в тоалетната та правиш.....Circle of Life

01.03 2016 в 11:33

Сралинка за шефка на ООН е същото, като вуйната на оня автоджамбазин - и двете проституиращи за сметка на България.

Учудващо е как ядящите това, което серете 'патриоти' сте фенове на едната по същата причина, по която не обичате другата.

01.03 2016 в 11:29

やらないか、ちなみに、なにをやらしてくれるの。

01.03 2016 в 11:28


Тръмп требе да е голям пич..... щом серящите навътре не го “дишат“....:)))))))))

Но пък Хилъри......боже каква номинация....само наша Сталинка за шефка на ООН се равнява по достойнство.......Соросоидчета, не плашойтесе бре, военната и финансова мафия на фащ няма да допуснат ТОЗИ ДОСТОЕН ЧОВЕК, или ще го “самоубият“ или....ще фалшифицират вота както сториха с Ал Гор и ще си сложат пак някой Обонго като нашият плужек.....пак ще има да гледаме поредния буфосинхронист......