Тръмп отговори: Мерил Стрийп е една от най-надценените актриси в Холивуд

ОFFNews 09 януари 2017 в 15:15 31177 10

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп не остави без отговор критиките, които холивудската легенда Мерил Стрийп отправи по негов адрес по време на наградите "Златен глобус". В серия публикации в Туитър милиардерът, известен с нападките си, нарече Стрийп "една от най-надценените актриси в Холивуд". 

В речта си Стрийп, без да споменава името на републиканеца, коментира случая, в който Тръмп имитира журналистът Серж Ковалевски, страдащ от хронично заболяване на двигателната система.

"Това беше моментът, в който лицето, което иска да седне в най-уважаваното кресло в нашата страна, имитира репортер с увреждания. Някой, от когото той има много по-големи привилегии, власт и сила. Когато видях това, сърцето ми се сви и още не мога да го извадя от главата си, защото не беше филм. Това беше истинският живот", каза актрисата. 

Тръмп не само омаловажи успехите на 67-годишната Стрийп, но и обясни думите й с това, че подкрепя Хилъри Клинтън. 

"Мерил Стрийп, една от най-надценените актриси в Холивуд, не ме познава, но ме атакува миналата вечер на "Златните глобуси". Тя е слуга на Хилъри, която загуби тежко. За стотен път, никога не съм се подигравал на болен репортер (никога не бих го направил), но само показах как се унижава, когато напълно променя история, която той е написал преди 16 години, за да ме накара да изглеждам зле. Още от нечестните медии!", каза Тръмп. 







Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

77927

9

El Commandante

09.01 2017 в 19:32

А Путин просто би пожелал на Мерил Стрийп честита нова година и много творчески успехи занапред...

Но разбирам го Тръмп, нападат го какви ли не прошлеци от всички страни и се е изнервил, докато ако няква си актриса си позволи да плюе Путин в Русия ще и таковат таковата насекъде-и по медии и по социални медии..има такива примери вече...

29216

5

Лопе де Вега

09.01 2017 в 17:13

Ало, туриста, само не наричай Мерил Стрип второразрядна актриса, бива ли? Нека Тръмп я нарича така, а ти недей. Моля!

Поздрав!

29216

1

Лопе де Вега

09.01 2017 в 15:20

Давай Дони! Покажи им кои са и за какво се борят!

Поздрав!