Шарапова ще рекламира бонбони "Шугарпова"

ОFFNews 13 март 2016 в 13:30 4271 6

Шарапова
Шарапова ще рекламира бонбоните "Шугарпова"

Нова серия шоколадови бонбони с марката "Шугарпова" ще се появят на пазара през месец май, въпреки допинг скандала с положителния тест на Мария Шарапова. Това бе потвърдено от вицепрезидента на компанията Baron Chocolatier Кристофър Матин пред вестник "Гардиън", цитиран от РИА "Новости".

"Мария беше еталон за подражание за милиони хора в цял свят. Не се съмнявам, че тя е порядъчно момиче. Ние считаме, че тя е направила грешка, но това не е станало преднамерено. Мария заслужава възхищение за това, че открито и честно разказа за всичко, което се е случило с нея. Надявам се, че тя отново ще може да играе тенис скоро, а ние ще я подкрепяме при всички случаи", обясни Матин.

Милдронатът стана забранено вещество от 1 януари тази година, а на 7 март Маша даде извънредна пресконференция в Лос Анджелис, на която обяви, че е видяла писмото от Антидопинговата агенция с уведомлението, но не го е прочела. В момента Шарапова е временно отстранена от участие в турнирите, нейният случай ще бъде разгледан на 23 март.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови