САЩ ще приветства всякаква помощ от Русия срещу "Ислямска държава"

OFFNews Последна промяна на 20 септември 2015 в 09:42 5046 14

САЩ ще приветстват всякаква помощ от Русия в борбата срещу групировката "Ислямска държава", каза държавният секретар на САЩ Джон Кери, цитиран от ТАСС.

Това се случи след разговори на Кери с британския външен министър Филип Хамънд в Лондон.

Според държавния секретар необходимостта от постигане на компромис, който може да доведе до политическа промяна в страната, се увеличава със задълбочаването на бежанската криза. Според него сирийският президент Башар Асад трябва да напусне поста си, а точният момент за оттеглянето му да бъде определен чрез преговори.

"Ние сме готови да преговаряме. Готов ли е Асад да преговаря, имам предвид да преговаря наистина? Русия готова ли е да го накара да седне на масата за преговори? Не е нужно Асад да бъде отстранен през първия ден или месец. Всички страни трябва да се съберат и да стигнат до съгласие как да се случи това", обяснява Кери.

Той допълва, че няма конкретен срок за оставането на Асад, но сирийците са показали ясно мнението си, напускайки страната.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.09 2015 в 10:34

"...Емка, аз не съм виновен че си циганин, затова говори само от свое име, а не от името на нас- славяните..."

Това последното готов ли си да ми го кажеш на живо??? Ако искаш може да си организираме една среща...

ПП.Аз лично съм българин-наследник на прабългари и траки.За тебе "славянино" не знам!

ПП2.Из цяла България е достатъчно само да разриташ земята и отдолу веднага излиза нещо тракийско,римско,българско или гръцко.Искам да ми покажеш(може и чрез линк) нещо "славянско"-селище,крепост,акропол,монети,керамика ... каквото и да , ама да е "славянско"....чакам с нетърпение!

20.09 2015 в 19:19

Защо САЩ казват кой да се маха и от къде да се маха , от къде имат правото да поставят условия ? Че те така могат след някоя друга година да дойдат и да искат да свалят премиера на България примерно ( говоря хипотетично , не става въпрос за Бочко те са му преки началници ) ? Сирийците били избягали , а вчера излезе доклад , че 1 на 5 е сириец ? И тези 1 на 5 , не се знае дали не са от тези дето бяха на скоростно обучение при ЦРУ .....
Аве нещата са сериозни .....

20.09 2015 в 15:44

Козломордите са най-тъпите същества на тази планета, дори циганите си имат Цар от техният етнос, докато козломордите са управлявани от българи,немци,монголи, татари и в последните 100г. от евреи, но никога козломордец не е бил ЦАР!!!!...тия стават единствено за пушечно месо, но в модерните войни и за това не стават, така че козломордите ще бъдат унищожени, никои няма да си цапа ръцете с тях, те ще се самоунищожат!!!!

20.09 2015 в 15:36

Козломордите, карашик от урго-фини, и най-вече от монголи и татари искат да се наричат славяни, въпреки че такова животно нема (да покажат някакви артефакти, за съществуването им), а иначе ако говорим за нещото си "славяни", това са траки, и козломордите имат нещо общо с тях колкото от тук до Сибир!!!!

20.09 2015 в 13:19

А защо не вземете вие- славяните да се разкарате от България, да си я оставите на българите.
Да те еба у славянина прост!

20.09 2015 в 12:39

До ЕМО:

Емка, аз не съм виновен че си циганин, затова говори само от свое име, а не от името на нас- славяните.

20.09 2015 в 12:30

CAVALRY HAS ARRIVED

https://youtu.be/PlChgcFnGFU?t=24

20.09 2015 в 11:52

А соросоидите са си добре под копитото на кравата.

След като 20 години им слушахме тъпните че сме били руска република, сега пък нямало нищо лошо да сме роби. Пълни лайнени торби.

20.09 2015 в 11:39

Славянин, пенсийо, от рано си подпукал парцуцата, а? Чак си позабравил българския и по сОюзнически мечтаеш за червен ботуш и водка. Тъпак.

20.09 2015 в 10:52

"...Всички славяни да се обединият в Славянски сюоз..."

То това е била идеята на Екатерина Велика , когато е измислила "славянския" етнос(който всъщност не съществува и никога не е съществувал)-всички славяни в една държава-под "нежното" крило на Русия , разбира се!!!