Quantcast

Русия превръща Крим в специална икономическа зона

OFFNews Последна промяна на 31 март 2014 в 13:03 6786 11

Русия превръща Крим в специална икономическа зона

Русия планира да превърне Крим и Севастопол в специална икономическа зона. Това заяви руският премиер Дмитрий Медведев.

Медведев пристигна в Крим, за да участва в обсъждането на социално-икономическото развитие на Крим и региона.

Това е първата визита на представител на руската власт от такъв ранг в Крим след присъединяването му към Русия.

Заедно с Медведев в Крим пристигнаха и руските вицепремиери и повече от половината министри.

Миналата седмица Медведев изпрати на руските министерства задачи, реализацията на които трябва да помогне на Крим и Севастопол да подобрят икономиката и социалното положение на жителите на региона.

Планирано е поетапно увеличение на заплатите на държавните служители, докато не достигната средната заплата в Русия.

Руското правителство е започнало и разработка на нова федерална целева програма за социално-икономическото развитие до 2020 г.

Скоро Крим ще може да генерира значителен доход, който ще бъде използван за развитието на региона. Разглеждаме възможности за намаляване на укриването на данъци и създаването на особена икономическа зона, заяви Медведев.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

31.03 2014 в 19:23

крим вече не е актуален ,сега България тайно се готви да анексира Турция,ха тогава можем и на Русия да нападнем през Анадола и Кавказ-----нова тема)))

31.03 2014 в 19:19

всички чакаме накой да ме хвърли в вентилатора

31.03 2014 в 18:26

Ангел Найденов: Руски самолети ни шпионират! Пет пъти вдигнахме изтребители! Американски бойни части може да дойдат у нас
Мн оооо го бе, чак ПЕТ пъти, оле, олеееее

31.03 2014 в 15:57

Гавриле,случая с Крим е лесен за обяснение,Путин и Сергей Лавров много дълго убеждаваха Украинската власт да върне парите за откраднатия газ по времето на Юлия Тимошенко,тя там е делила с олигархите не е крала сама жената,после да потулят работата я вкараха,УЖ!,в затвора,и кредити никой не връща ,на Путката му омръзна и реши на вземе в замяна Крим,танто за кукуригу...)))

31.03 2014 в 15:46

Това е отличен повод за Американския лаф: You can't polish a turd. С други думи: Колкото и да обявяват Крим за "специална" зона, това не променя факта, че е част от една грохнала икономика, която си основава само да копаенето на земята.

31.03 2014 в 15:22

Чего стоит одно только вне­дрение пьянства на Руси. Святой равноапостольный князь Владимир – «Красно Солнышко» (внебрачный сын князя Святослава и еврейки Малки) при выборе веры, которая должна была по планам глобализа­торов заменить Веру Славянскую, остановился именно на лжехрис­тианстве, а не на мусульманстве, по причине того, что мусульманс­кая вера запрещает винопитие и наркотики, а лжехристианство – при­ветствует. «Веселие Руси есть питие, не можем жить без оно­го» – такими словами Владимир сопроводил свой выбор. «Святое причастие» кагором («церковным» вином) младенцев русичей зак­ладывало пристрастие к алкоголю с грудного возраста. Ведь чайная ложка кагора для грудного младенца весом 5 кг равносильна упот­реблению 150 граммов водки для мужика весом 100 кг . Вот и «весе­лится» русский народ по завету князя Владимира – Красна-Солныш­ка: проживая уже более тысячи лет после насаждения чуждой славя­нам иудо-христианской веры, в самой богатейшей природными и сы­рьевыми ресурсами стране мира, русский народ в результате такого тысячелетнего «веселья» оказался в конце-концов в разрушенной и униженной стране на положении рабов (если не сказать «круче» – русские не нужны захватчикам даже в качестве рабов). Прочитали это, мужики? Ну, что, пойдём «причастимся» по 100 грамм ? «Дер­житесь вместе, мужики» – внушают пивнюки всему народу по телевизору. А за что держаться? За рюмку?

31.03 2014 в 15:12

Ми правилно правят, то Блядистан ще се разпростира да Урал, така че това си е направо Европа, за 3017г., като останат 20 мил. и малко от малко се учовечат, може да започне процедура по присъединяването им.

31.03 2014 в 15:02

нгел Найденов: Руски самолети ни шпионират! Пет пъти вдигнахме изтребители!
Американски бойни части може да дойдат у нас

31.03 2014 в 14:06

Хах поредните роби на руските евреи-олигарси начело с Путлер.

То нали и Хитлер е бил избран демократично.

Да си сърбат попарата сега.

http://ruslan-fukara.blogspot.co.uk/2013/09/blog-post_9.html

31.03 2014 в 13:59

Hanku Brat, misleh te za pich! Obarkala sam se!