Quantcast

Русия: Ако Украйна мисли, че сме във война, ще й отговорим

OFFNews Последна промяна на 12 май 2014 в 13:01 6820 26

Алексей Пушков

Всяка държава, която предприема неприятелски акции по отношение на Русия, в това число и затваряне на въздушното пространство, трябва да знае, че от страна на Русия ще последва отговор.

Това заяви председателят на руската парламентарна комисия по външните работи Алексей Пушков.

Украйна и Румъния затвориха въздушното си пространство за правителствения самолет на Русия, на борда на който се намираха вицепремиерът Дмитрий Рогозин, министърът на културата Владимир Мединский и група депутати.

Ако имаме усещане, че Русия е подложена на натиск, ще се прекъсват полети на членове на руското правителство, то мисля, че трябва да покажем, че ще има ответни мерки, допълни Пушков.

Не можем да позволим на правителството на Украйна, което още не е доказало своята легитимност, да действа така по отношение на нашата страна. Ако подобна практика продължи, Русия ще бъде принудена да затвори въздушното си пространство за членовете на украинското правителство, категоричен е Пушков.

Ако Украйна мисли, че подкрепата от страна на САЩ и Запада като цяло й позволява да действа така, както иска, в нарушение на признатите норми, трябва да я разубедим в това. Мисля, че Русия има такива възможности и мисля, че не сме длъжни проявяваме крайна сдържаност. Ако Украйна мисли, че се намира в състояние на война с Русия и ако потвърждава това с някакви действия, то мисля, че сме длъжни да отговорим по съответен начин, за да разберат украинските власти, че не могат да си позволяват всичко, каза Пушков.

Руският вицепремиер Дмитрий Рогозин съобщи преди дни, че правителственият самолет не е бил допуснат във въздушното пространство на Украйна. По думите му освен това диспечерите на България и Румъния са попитали дали на борда има „забранен пътник“.

От Украйна обаче отрекоха тази информация.

Вицепремиерът Дмитрий Рогозин е сред санкционираните от Запада руснаци, на които е забранено да влизат на територията на страните членки на ЕС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

20.05 2014 в 12:24

Значи според този Русия може да анексира територия от Украйна, а Украйна дори няма право да си затвори въздушното пространство за тях. Много нагли! Е за това хората бягат от комунистите. Сега в Кремъл са се пребоядисали но действията са си същите от едно време. След края на студената война, комунистите видяха на къде духа вятъра и решиха да се скрият и уж да се смени режима, но това е просто фасада. Те самите бяха принудени да го направят за да съберат сили, сега политиците в Кремъл като позабогатяха решиха че са силни и най-накрая могат да правят това което наистина искат, лъсна им истинското лице.

13.05 2014 в 17:00

пламка-а-а-ааа, гренадско быдло, у Дубай даже вертолетната площадща на "паруса" е международна бе хохляк спаружен! кацал бил на МЕЖДУНАРОДНОТО летище... аха-хахах-х-хххх ши съ спукам от смех! Ти Дубай си виждал само на монитора, ма както и да е. Верно много ме разсмя.
И не си мисли, че твоя укродзвер е върха на красотата. Да та отворя, от там де си одил има директен полет до Минск. Редовен. На флай емирейт и етихад. Да-а-ааа не са украинките са готини мацки, пишльо-о-ооо.@F1, струва си за да се качи човек на "онова високото", но не като турист за 30-тина лева да позяпа прав на тераската, а да седне в ресторантчето. Опитвал съм и двата варианта.

13.05 2014 в 16:43

А забравих да добавя Дубай е страхотен пример за това какво може да се направи с петро доларите когато управляващия не страда от имперски комплекси.

13.05 2014 в 16:38

Едно въпросче към f1 каде щеше да е сега Дубаи ако нямаше петрол.
Да Дубаи има разумни управници за разлика от съседите си, но какво ще стане ако наследника на трона не е толкова прогресивен или се направи ислямски преврат като в Иран. Само за няколко дни ще се върне в средновековието.

13.05 2014 в 09:36


Лекенце, украинките като всички други моми са по 50 евро/час.

Ако имаше малко мозък, след като си ходил в Дубай, трябваше да разбереш, че демокрацията е голяма глупост. Онази държава е жив пример, какво може да постигне една просветена монархия, освободила гражданите си от политическите простотии, които обаче имат пълна икономическа свобода. Арабите по природа са си тъпи и инатливи, но монархът им събира умни хора от цял свят и принуждава своите да се учат от тях.
Престъпниците там се наказват веднага и безмилостно. И държавата върви напред.
Може би си отишъл и в другата част на града и си видял разликата?
Качи ли се на онуй най-високото? Аз не съм се качвал, ама да хoдя сега там само за това не си струва.

Тъпак си Пламен4о!
Да еба демокрацията и демократите и!

13.05 2014 в 08:06

фФФ-1не си спомням да съм те опъвал,ха-хахах-не си падам по педерастки гъзеве!А украинките са красиви,ама ти ще ги гледаш на картинки,ха-х!Мечок,не се нервирам братчето ми,едни охлюви дет не могат да изкарат 5 лева,не могат да ме нервират!!Ха-ха,,Великов -селска пръчко,много си далече от истината,ташакистче смачкано!А у Дубайско,кацнах на летище Дубай хи-хи,на международнио аеропорт!А между другото ,изобщо не е скъпо таксито ...само че ти няма как да го знаеш!!По далече от село ,не си мърдал!Айде бегай да садиш компиро!Опс,първо си земи копейките баце!Мечок ,и всички нормални българчета ,лек и спорен ден!

13.05 2014 в 00:58

Тоя гьотверен е асла голям гьотверен, захапал си е мадурите и ако може един и същи пост ще го посне 100 пъти.

От речника на улицата

гьотверен -> дупедавец, пасивен педераст.

13.05 2014 в 00:52

Пламенчо, послушай Мечока!!!

Ущим си голямо момче, пък не си разбрал че червените глисти са пълни дегенерати, много добре знаят че вечно ще си седят в лайната, и не могат да го преживеят че вече няма двойни телени заграждения, и по партийни и комсомолски събрания не могат да ти решават съдбата.

12.05 2014 в 19:05

Бе то много чугун, много нещо! Марш на посрано 20, да оближете посрания задник на серегей, че съвсем се осра горкият!

12.05 2014 в 19:04

Бабо Мецо,ти носи само меда и щастлива ще бъдеш.А съветите после...