Разпитваха Нетаняху три часа за скъпите подаръци

ОFFNews 03 януари 2017 в 11:16 2628 3

Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху беше разпитван в продължение на три часа по обвинения за получаване на незаконни подаръци от богати бизнесмени, предава "Гардиън".

Разпитът се проведе в официалната резиденция на Нетаняху в Ерусалим. Полицията не отговори на въпросите на дошлите журналисти и не даде подробности около разпита. Властите съобщиха само, че засега нямат основания за провеждане на наказателно разследване. 

По-рано израелският министър-председател беше обвинен от местни медии, че е получавал подаръци на стойност десетки хиляди долара. 

Той упорито отхвърли обвиненията и каза, че политическите му опоненти водят нечестна борба срещу него.

Този скандал не е първият, в който е замесено името на Бенямин Нетаняху. Преди време той и съпругата му - Сара, бяха обвинени в злоупотреба с държавни средства. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

3

Лопе де Вега

03.01 2017 в 17:34

Левите упорито копаят под Биби откакто е министър-председател. Също така докато беше посланик в САЩ се чудеха какво да му припишат, за да го убият политически, но Биби е жизнен и упорит - не се предава. Много им пречи набързо да направят държава на арапите и да заживеят щастливо.

Дръж се, Биби! Ам Исраел хай!

Поздрав!

15914

1

поп Дръвчо

03.01 2017 в 14:19

На тая снимка само едни мустаки му липсват и ще го объркаме с Ердоган.
 
X

Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл