Пънкарите от Green Day: Тръмп е Хитлер

ОFFNews 22 ноември 2016 в 18:30 6040 7

Фронтменът на американската пънк-рок група "Грийн дей" - Били Джо Армстронг, сравни Доналд Тръмп с Адолф Хитлер в интервю за музикалното издание "Kerrang".

"Най-лошият проблем, който виждам в Тръмп, са неговите последователи" каза вокалистът на групата.

"Всъщност се чувствам зле заради тях, защото са бедни, представители на работническата класа, които работят неуморно. Те са ядосани и той се възползва от това. Той просто им каза: вие нямате други опции, аз съм единственият. Това е шиб***ят Хитлер, човече!", заяви Били Джо.

"Иска ми се да преувеличавам, но не мога да чакам цяла вечност Тръмп да си тръгне."

По-рано, по време на изпълнението си на Американските музикални награди, пънкарите заявиха: "Не на Тръмп, не на Ку-Клукс-Клан, не на фашизма в Америка". Те промениха и текста на един от най-големите си хитове "American Idiot". В него се задава реторичния въпрос "Чуваш ли звуците на истерия?"

Кадри от изпълнението може да видите във видеото:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

7

Victimized

23.11 2016 в 16:12

То не беше Майли Сайръс, то не беше Лейди Гага , то не бяха разни пънкари безродници..... Тези само правят евала на Тръмп, понеже освен разглезени тийнове никой не ги взима на сериозно.....

16193

6

SC

23.11 2016 в 12:18

Нескопосан опит да се направят на компетентни.

29216

4

Лопе де Вега

23.11 2016 в 07:50

Американски интелектуалци!? Може да мразят работещите неуморно работници, но ще трябва да се научат да се вслушват в гласа им. Това няма да е първата изненада в американската политика. Ще има още. Почтените, трудолюбиви американци, които наистина неуморно работят за по-добро бъдеще на децата си, видяха, че са истинска сила в политиката. Без помощта на корумпирани профсъюзи и комунистически партии. Който мрази тези хора, мрази самия Дух на Америка! Силата на свободните хора! А тези друсани пънкарчета - духен махен!

Поздрав!

п.п. Канада е близо!