Quantcast

Откриха нов вирус

OFFNews Последна промяна на 21 февруари 2015 в 13:48 7782 6

В Център за контрол и превенция на заболявания (Centers for Disease Control and Prevention, CDC) в Америка са открили нов вирус, който най-вероятно вече е взел първата си жертва, пише CNN.

Вирусът е кръстен "Бърбън" на окръга, в който е живял пациентът. Вирусът най-вероятно се разпространява от кърлеж или ухапване от насекоми.

50-годишен е мъжът, за който се предполага, че е починал от новооткрития вирус. През пролетта на 2014 г. той е претърпял множество ухапвания от кърлежи, докато е работил в градината на къщата си, пише в статия, публикувана във вестника на Центъра за контрол и превенция на заболявания.  

Човекът се разболял и отишъл на лекар. Три дни по-късно е приет в болница, а на 11-тия ден от болестта си е починал в следствие на сърдечен удар. 

Интересното е, че по време на престоя на починалия мъж в болницата, са направени множество изследвания за различни инфекциозни болести. Резултатите от всички били отрицателни. Тогава е изпратена кръвна проба до CDC и е открит новият вирус. 

Сред симптомите на мъжа са били: повишена температура, умора, обрив, главоболие, други телесни болки, гадене и повръщане. Той е имал и нисък брой кръвни клетки, които се борят с инфекциите и помагат за предотвратяване на кървенето. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22.02 2015 в 09:37

Все там в Щатите ги откриват,за слепците ако не са забелязали,в техните лаборатории,и си ги кръщават с техни имена!!!Или сигурно бъркам-това мойто си е направо Кремълска пропаганда...

22.02 2015 в 00:35

:))Да питат изветрялата тенджера Чомски за вируса:). Прочее как тоз кретен не се е обадил до сега. Няма как да не ги знае тези работи той. Нали е "Чомски". Добре че е той че и нашите родни феминистки-левичарки да получават по някой и друг оргазъм безплатно. Няма как да не е замесен пентагона, хексагона, илюминатите, Макдоналдс, Холивуд и билдербергите. Освен това , понеже от вируса хората вдигат и температура - така подло се подкокоросва и "глобалното затопляне на климата" Империалисти. Пу, пу, пу.

21.02 2015 в 23:14

Е това е вирус. ЕБОлата беше само овертюра..

21.02 2015 в 16:28

А па ако знаете колко вируси още не са открити...

21.02 2015 в 15:24

все през Февруари ги откриват подлите американци.

21.02 2015 в 14:08

имаше ли официална гала вечер за откриването му