Освиркаха френския премиер на помена в Ница

ОFFNews 18 юли 2016 в 18:58 4700 4

Снимка Pascal Rossignol / Reuters

Манюел Валс в Ница.

Днес в 12:00 часа на обяд във Франция се проведе мълчалив помен на загиналите при терористичната атака в Ница, съобщи БНР.

На крайбрежната алея в града, където камион прегази и уби десетки хора, се стекоха хиляди, които помълчаха за една минута, последвана от топовен изстрел и изпяване на Марсилезата.

На мястото сред множеството политически гости бе и премиерът на страната - Манюел Валс. Той и неговите колегите обаче бяха освиркани от част от присъстващите хора, които дори призоваха за оставка.

Валс заяви, че освиркванията и призивите за оставката му са отразявали „отношението на малцинството“ в града, който се управлява от опозиционната партия „Републиканците“, като ги определи за "безобразие". 

Президентът на страната, Франсоа Оланд, обаче не бе в Ница. Вместо това той почете загиналите в двора на министерството на вътрешните работи, заобиколен от полиция. 

Малко по-рано, по време на заседанието на Съвета за отбрана, той призова към достойнство и настоя да се казва истината за реалността на терористичните заплахи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

3

Victimized

18.07 2016 в 19:52

Що не се хванаха за ръчичка пак всичките лидери да направят един марш по Ревиерата ?
Другото което прави впечатление е , че тези дето са освирквали премиера вече СЕ ВОДЯТ МАЛЦИНСТВО и са определени като врагове на демокрацията, глобализма и европейската идея , а те най-вероятно са хората на които не им се разделя с идентичността си , с културното наследство и с цялостта и суверенитета на европейските държави .

77927

2

El Commandante

18.07 2016 в 19:27

"Франсоа Оланд, обаче не бе в Ница. Вместо това той почете загиналите в двора на министерството на вътрешните работи, заобиколен от полиция. "

Тоя е куражлия!
Като белгийския крал.
Европа е в сигурни ръце с такива държавници.

63994

1

Red or Dead

18.07 2016 в 19:26

““““.....Освиркаха френския премиер...........““““““““


Имам сериозни подозрения, че тия ще са същите дето освиркаха и леля Цецка на Рожен, настоявам данс да влезе немедлено във връзка с “европол“......да не кажат после, че не сме ги предупредили...и как върви разследването по “аферата Коафьор“.....
 
X

Да помогнем на украинските деца!