Linkin Park написаха писмо до Честър Бенингтън

OFFNews 24 юли 2017 в 18:15 8389 2

Linkin Park написаха писмо до вокалиста си Честър Бенингтън, който се самоуби преди дни. 

Бандата публикува писмото на страницата си във Фейсбук. 

В него групата се обръща към Бенингтън, за да изрази благодарността си към него и да му каже колко много ще липсва след смъртта си.

Това е първото изявление на Linkin Park след смъртта на Бенингтън.  

Ето и цялото писмо:

Скъпи Честър, 

Сърцата ни са разбити. Шокът от мъката и отричането все още преминават през нашето семейство, докато се опитваме да осъзнаем случилото се. 

Ти докосна толкова много животи, може би повече, отколкото осъзнаваш. През последните няколко дни виждаме изблик на любов и подкрепа, както публична, така и лична, от цял свят. Талинда и семейството го оценяват и искат светът да знае, че ти беше най-добрият съпруг, син и баща; семейството никога няма да е цяло без теб. 

Говорейки с теб за годините, които предстоят, твоето вълнение беше заразително. Отсъствието ти оставя празнина, която никога няма да бъде запълнена - веселият, забавен, амбициозен, креативен, добър, щедър глас в стаята липсва. Ние се опитваме да си напомним, че демоните, които те взеха от нас, винаги са били част от уравнението. Все пак начинът, по който пееше за тези демони, беше това, което накара всички да се влюбят в теб. Ти безстрашно ги изложи на показ и по този начин ни събра и ни научи да бъдем повече човеци. Ти имаше най-голямото сърце и успя да го покажеш. 

Любовта ни към правенето и изпълняването на музика е неутолима. Може да не знаем какъв път ни готви бъдещето, но знаем, че животите на всички ни станаха по-добри благодарение на теб.Благодарим ти за този дар. Обичаме те и толкова ни липсваш. 

Докато се видим отново, 

LP

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови