Quantcast

Кметът на Лондон: Джихадистите са онанисти, които зяпат порно

OFFNews Последна промяна на 30 януари 2015 в 21:13 13849 21

Борис Джонсън; Снимка: telegraph.co.uk

Кметът на Лондон Борис Джонсън нарече мъжете, които се бият на страната на „Ислямска държава“, онанисти. Според него те гледат порно, защото се провалят с жените.

"Ако погледнете психологическите профили на атентаторите, те обикновено гледат порно. Те буквално са тежки онанисти", твърди кметът на английската столица, цитиран от The Guardian.

"Те са измъчени и тяхната неспособност да установяват нормални отношения с жените ги кара да се чувстват пълни неудачници и да мислят, че целият свят е против тях. Понеже не им върви с жените, тези хора търсят отдушник в нещо по-достъпно, например в религиозния екстремизъм. Това са слаби хора, които усещат, че са загубеняци, и само по този начин се чувстват победители", казва още Джонсън.

Мохамед Калиел, директор на Организацията на ислямската общност във Великобритания, в отговор на изявлението на Джонсън заяви:

"Човек на толкова отговорна позиция трябва да прави отговорни коментари. Това ли трябва да е стилът и нивото на изказване на човек, който се стреми да бъде министър-председател на страната?"

Борис Джонсън, който вероятно ще се върне в Камарата на общините през май, каза, че "най-доброто решение на проблема с младите мъже, които стават радикалисти, е да им се осигурят работни места".

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

02.02 2015 в 18:02

И за мен от това което Арго пие, моля!

01.02 2015 в 12:01

Борис Джонсън казва истината за всички араби, не само джиадистите. Попаднах един ден на един сайт в който обясняваха, че има хора, които се занимават с мъже и момчета, да ги учат как да си удължат половия орган - чрез мастюрбиране. И че това е нещо често срещано. Значи коплексираните араби са късо-пишковци...ха ха ха ха

01.02 2015 в 09:27

Абе да свикват дребнобританците със странни за тях имена. Сега Борис, после Хасан, после Иван, и т.н.

31.01 2015 в 11:34

Борис Джонсън за първи път проявява характер. Като заклаха английския войник на улицата в Лондон, Джонсън се правеше на умряла лисица (нямало нищо общо с исляма). Обаче сега си рискува живота с това изказване, което ме изненада много приятно. Браво Борис!

31.01 2015 в 11:22

Argo, вземи се научи да пишеш на български, тийн безпросветен.

31.01 2015 в 10:52

Ти пък си пИдал. Още помня онзи телевизионне кадър, на който водеше прайда в Лондон с розова шапка на глава.

31.01 2015 в 10:16

чикиджии, един вид :)

31.01 2015 в 08:48

Интересно от къде му е името Борис, ама пък бил роден в Ню Йорк и е правнук на Али Кемал бей, сега е кмет на Лондон. И в Лондон са наслагани като нашите цигано-турци, украино-македоно-евреи и всякакви други национално несвързани субекти. Такива забраниха на Скай нюз да показва карикатурите на Шарли, но явно политическата коректност го налага и сега са се напънали и те да покажат карикатура - вярно не на Аллах, а на най-верните му последователи. Кое ли налага такава промяна?

31.01 2015 в 08:11

На Балкански само педераси са му в главата. Между другото, на описания профил на джихадистите, напълно отговарят и пет шест образа тук от форума. Сега, вие джихадисти ли сте, комунисти ли сте, фашисти ли сте, онанисти ли сте ..?

31.01 2015 в 07:42

Тоа убавец убижда онанистите..ама нито ми е на чекийте, нито ми е на мадамите.

Против съм, по долу от мен написаното, но да го кажа:

Може би, имаш мъничко право, но малко..юда кажеш на жена, че е курва, но ако си спал с нея..културно казано... Педал на някой, ако си го опънал..

Виж, при чекиджията...малко, бе трябва чекия да си му врътнал...


Сега сериозно..преди тоя, да казва,кой какъв е..да помисли малко, кой ги създаде?

Онея праат чекий, но да не излезе неговото дупе лайняно..