Celestyal с нов модел на ценообразуване и нови маршрути през 2023-2024 г.

OFFNews 17 октомври 2022 в 11:31 1308 0

Самос

Снимка Celestyal

Самос

Носителят на редица награди и избор №1 за пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие Celestyal въвежда нов модел на ценообразуване и представя нови маршрути за 2023-2024 г.

Компанията предлага по-дълъг престой на посещаваните дестинации и по-дълбоко потапяне във всяка нова локация. Celestyal следва обратната връзка от гостите и консултацията с партньори и вече ще предоставя на пътешествениците по-богат избор на дестинации и нов, двустепенен модел на ценообразуване.

Началното ниво „inclusive“ включва безплатно изхранване и селекция напитки с храна, развлечения, разнообразни дейности за през деня, пристанищни такси и бакшиши. В цената на стартовото ниво се включва и отстъпка за екскурзии на брега с възможност за предварителна резервация от €75 на човек. За онези, които желаят по-разнообразно изживяване, Celestyal предлага „enhanced“ тарифа с неограничен пакет премиум напитки, ежедневен комплимент от 1 час безплатен Wi-Fi, 25% отстъпка за ястията специалитети на борда и отстъпка за екскурзии на брега с възможност за предварителна резервация от €150 на човек.

Компанията предвижда и няколко допълнителни възможности за комисионни за туристически съветници и отстъпки за гости, които предварително резервират различни пакети напитки и екскурзии на брега. „Inclusive“ изживяванията стартират на цена от €299, докато „Enhanced“ круизите започват от €429.

Celestyal увеличава времето за престой на брега в Санторини и Миконос;

Компанията представя нови „Легендарни“ круизи до Черна гора, Турция и Корфу, Кос, Хиос и Самос в Гърция

В отговор на желанието на гостите да прекарат повече време на забележителните острови Санторини и Миконос, Celestyal обяви, че пристигането в Санторини по популярния маршрут за седем нощувки „Идилична Егея“ вече ще бъде по-рано, така че гостите да имат цял ден на разположение да изследват тази уникална дестинация. Заминаването от Санторини и от Миконос ще е в по-късен час, а в допълнение този маршрут ще включва посещения на Солун, Крит (Ираклион), Милос в Гърция и Кушадасъ (Ефес) в Турция.

Celestyal се позиционира допълнително като фокусирана върху множество дестинации компания, която предлага автентични преживявания и ще продължи традицията да разкрива на гостите си специални места, които не са посещавани от други круизни линии. През 2024 г. Celestyal ще стартира новия си петдневен маршрут „Легендарна Егея“ с посещение на Санторини, Родос и включва отново посещение на Самос в Гърция и Истанбул в Турция. Самос е остров, обвит в легенди и естествена красота, домът на бащата на математиката Питагор, астрономът Аристарх и философът Епикур. Локацията е известна също със сладкото си вино мускат. Цените за този круиз започват от €479.

Маршрутът „Легендарна Егея“ с четири нощувки посещава Хиос, Кос и Миконос, както и Истанбул. Новите дестинации в този маршрут включват Хиос и Кос. Хиос е истинско скрито съкровище в Егейско море, известно най-вече със своите мастикови дървета, от които се произвежда известната подправка мастика с приложение в производството на ликьори и десерти. Подправката се отглежда в Хиос от седми век след новата ера и в резултат на това островът е получил специално географско означение и наименование за произход. Кос е известен със своите девствени пясъчни плажове и богата гръцка и римска история и забележителности. Този нов маршрут стартира от €399.

„Легендарно Йонийско море“ с пет нощувки посещава Котор в Черна гора заедно с Корфу и Крит (Ханя, Суда). Котор е град крепост на адриатическото крайбрежие на Черна гора с характерни криволичещи улички и атмосферата на средновековен стар град с романски църкви и очарователни площади. Корфу е една от най-космополитните средиземноморски дестинации, с мултикултурно наследство, исторически паметници, зашеметяващ природен пейзаж и кристално чисти води. Ханя е вторият по големина град на Крит. Той е исторически град със стени във венециански стил. Цените за новия маршрут с пет нощувки в Йонийско море започват от €479.

За гостите, които желаят да останат по-дълго и да изследват повече, Celestyal ще предложи различни комбинации, вариращи от девет до 14 нощувки, като например маршрута „Легендарните Егейско и Йонийско морета”, посещаващ Санторини, Родос, Самос, Хиос, Кос, Корфу, Крит (Ханя Суда) и Миконос в Гърция, Истанбул в Турция и Котор в Черна гора. Цените започват от 1609 евро за 14 нощувки.

„Ние сме в постоянна комуникация с гостите и партньорите си от туристическия бранш и те споделиха с нас желание за повече гъвкавост и персонализирани предложения. Наясно сме и че профилът на нашия основен гост е по-скоро тип изследовател и истински пътешественик“, заяви главният търговски директор на Celestyal Лесли Пиден.

„В отговор ние чертаем един нов курс за Celestyal за следващата година с гъвкав модел на ценообразуване, който дава на гостите повече избор и свобода при създаването на наистина персонализирано ваканционно изживяване. Водени от тази цялостна концепция, преосмисляме нашето позициониране, маршрути и екскурзии по брега, за да бъдат приведени в съответствие с очакванията на нашите гости. Те искат наистина да се потопят в атмосферата и духа на дестинациите, които обслужваме. Това, че сме местен експерт в региона, ни дава възможност да познаваме дестинациите в ненадмината дълбочина. Маршрутите, които предлагаме, ще отведат пътниците до скритите „бижута“ на Източното Средиземноморие, а оставайки по-дълго на тези прекрасни места, гостите ще могат да им се насладят максимално и пълноценно“, допълни Пиден.

Celestyal се завръща в Египет и Израел с маршрут „Три континента“, маршрута „По стъпките на св. Павел“ и специални ваканционни пътувания

Маршрутът на Celestyal със седем нощувки „Три континента“ се завръща и през 2023 г., включвайки локации в Гърция, Турция, Израел, Египет и Кипър. Цените започват от €599. Маршрутът със седем нощувки „По стъпките на св. Павел“ също се завръща през есента на 2023 г., като посещава Солун, Кавала и Патмос в Гърция заедно с Истанбул, Дикили и Кушадасъ в Турция. Цените започват от €1,149.

След този круиз предстои ексклузивно празнично предложение – специален коледен круиз с 19 нощувки, който посещава Солун, Волос, Родос и Крит (Гърция), Измир, Кушадасъ, Анталия, Истанбул (Турция), Лимасол (Кипър), Александрия (Египет) и посещение за една нощ в Хайфа (Израел), за да прекарате Бъдни вечер и Коледа в Светите земи. Цените започват от 1989 евро. Това преживяване може да бъде разделено и на маршрути с 8 или 11 нощувки.

През есента на 2024 г. предстои завръщането на маршрута със седем нощувки „Еклектична Егея“, който включва Истанбул, Кавала, Солун, Волос и Санторини и стартира от €599. Celestyal ще предлага и специално празнично пътуване с 14 нощувки, включващо Египет, Хайфа (Израел), Лимасол (Кипър), Родос (Гърция), Волос (Гърция), Солун (Гърция), Истанбул (Турция), Кавала (Гърция) и Сирос в Гърция. Резервациите започват от €1609. Този круиз може да бъде разделен и на два маршрута от по 7 нощувки всеки.

Периодът за резервации стартира от 3 октомври и ще продължи до 30 ноември 2022 г.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    За политиката