Бившият кмет на Лондон: Чиновниците в Брюксел действат като Хитлер

OFFNews 15 май 2016 в 08:42 6960 11

Снимка Архив

Бившият кмет на Лондон Борис Джонсън заяви, че Евросъюзът преследва цели, аналогични с тези на Адолф Хитлер, като ръководството на ЕС се опитва да създаде мощна свръхдържава. 

В интервю за "The Sunday Telegraph" Джонсън, който е привърженик на излизането на Великобритания от Съюза, подчертава, че подобни опити вече са завършвали трагично, както показва историята на Европа. Той дава примери с Хитлер, Наполеон и други лидери. 

Чиновниците в Брюксел създават напрежение между страните-членки и допуснаха да се засили властта на Германия и разрушение на Гърция, казва още Джонсън, информира РИА Новости. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29217

11

Лопе де Вега

16.05 2016 в 14:29

Драги Професоре, засега няма особено развитие по случая с боеца Елиор Азария. Започнал е съдебен процес, но засега е тихо и спокойно. Обществото чака да разбере накъде отиват нещата. Формално погледнато Елиор е нарушил правилата за употреба на оръжие и е редно да си понесе последствията. От друга страна при известните обстоятелства е трудно да се разбере каква е била личната му преценка в случая. Имам предвид стресът, на който е бил подложен и аберацията на всички възприятия. Но това са адвокатски работи. Страната се надява, че ще се отърве с леко наказание, щото без хич европейците няма да купуват краставици от Негев. Те чакат арапите да размахат сатъри и ханджари от Манчестър до Флоренция. Защо в този пояс ли? Еми по-на север са шотландците - там арап много не вирее, а на юг от долината на По викат имало мафии, ндрангети и разни такива, мразещи някой друг да въвежда свой ред.

Поздрав!

29217

8

Лопе де Вега

16.05 2016 в 08:08

Драги Професоре, знам, че е малко неуместно, но не мога да се сдържа. И така:
Малкият Ицхак се връща от училище и разказва какво са учили: - И равинът по Тора ни разказа, как Моше Рабейну водил евреите през пустинята и стигнали до морето и Моше извикал началника на инженерните войски и му казал да направят мост през морето и инженерните части построили мост и евреите минали по него.
Бащата - с леко съмнение - ама така ли разказа равинът?
- Абе не точно, ама ако ти кажа какво ни обясни, никога няма да повярваш!

Поздрав!

12182

6

Raditsa

15.05 2016 в 19:38

12182

5

Raditsa

15.05 2016 в 19:37

Разбира се д уг е въпросът, че е завършил Оксфорд, член е на елитни клубове, масон от най-висока степен и т.н. За тези постове случайни хора не се представят на избирателите, а това е гаранция, че конците се дърпат от други места и те нямат голяма самостоятелност. Когато му обясниха, че е прапра и пр. внук на онзи немски крал и е един от 54-те доказани такива внуци, той сам си каза "оглупял съм от изненада", но генеалогията се следи внимателно. Не вярвам новият кмет да е от толкова невзрачен произход!