Quantcast

Бавачката, обезглавила дете в Русия: Отмъстих на Путин за Сирия

OFFNews Последна промяна на 03 март 2016 в 12:30 7339 19

Снимка Reuters/MAXIM SHEMETOV

Жената, заподозряна в обезглавяването на дете, поверено на грижите ù, заяви, че е постъпила така, за да отмъсти за нанесените руски въздушни удари в Сирия, предаде агенция Reuters.

Гюлчехра Бобокулова бе заловена, когато размахваше отрязаната глава на 4-годишното момиченце край московска метростанция. Ужасяващата жестокост потресе целия цивилизован свят.

Бобокулова е имала съучастници и подстрекатели. Тя беше задържана за два месеца, съгласно решение на Пресненският съд в Москва. Тя не е възразила срещу ареста си. По време на съдебното заседание се е държала уверено и хладнокръвно. Тя има три деца.

Пред журналисти казва, че Аллах ѝ е заповядал да убие момичето.

Във видеозапис, публикуван онлайн в четвъртък, 38-годишната жена от Узбекистан за пръв път разказва подробности за убийството, които държавният телевизионен канал реши да не излъчва, поради тяхната жестокост.

"Отмъстих си на тези, които проляха кръв", казва Бобокулова на някой, който й задава въпроси зад камерата. "Путин проля кръв, самолети хвърляха бомби. Защо убиват мюсюлмани? Те също искат да живеят."

Кремъл обяви началото на въздушните удари на Русия в Сирия на 30 септември, в знак на подкрепа към президента Башар ал-Асад.

Бобокулова е работила като бавачка за семейство, живеещо в Москва.

Разследващите органи бързо огласиха версията, че е възможно жената да има психическо заболяване. Досега те дори не са споменали да я подозират в престъпление, свързано с тероризма.

В същото видео жената казва, че е искала да замине за Сирия, но липсата на достатъчно средства ù е попречила.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.04 2016 в 13:23

Изкукали джихадери колят и бесят из Европа...а европейците още се плюем едни други...обединението прави силата...съболезнования на всички загинали заради зле разбраната религия от тези болни хора от идил

04.03 2016 в 20:59

Не бе, просто сороститутките още не са разбрали, че жената всъщност е искала да изрази подкрепата си към "умерената опозиция" в Сирия. Омерзен съм.

04.03 2016 в 11:35

ЗА МЕН ВСЕКИ ДЕН КОГАТО НАУЧА ЧЕ НЯКОЙ ИСЛЯМИСТ Е ПУКНАЛ Е ПРАЗНИК.

03.03 2016 в 22:04

И все пак, омразата не е решение.
Като не иска Исляма да се реформира сам, нека ние, като по-опитни, му помогнем да се реформира.
РЕФОРМАЦИЯ!РЕФОРМАЦИЯ!

03.03 2016 в 18:06

Ленка въпросната "госпожа" Гюлчехра Бобокулова просто следва челния пример на "господин" Кадиров в рязането на руски глави. Все пак за това въпросния "господин" на когото се надявате да дойде да ви освободи за това, че ряза главите на руските войничета стана герой на Русия.

03.03 2016 в 17:52

Направо му разказа играта на Путю, да...
Поне да беше запалила Москва от четирите страни, а сега просто си утрепала едно дете. Дори чисто аритметически не излиза сметката, той изтрепа повече и в Сирия, и в Украйна.

Верно се прави на луда.

03.03 2016 в 17:48

Момиченцето „Путин“ ли се е казвало, ма, свиньо нечистоплътна? Що не отидеш да отмъстиш на истинския Путин? Щото твоята глава ще хвръкне преди неговата, нали?

Свикнал съм да пиша подигравателни коментари, но това тъпоъгълно прасе ме вбеси! И хич да не ми се прави на хахава - много добре е осъзнавала какво върши.
Някои тук ще крякат за смъртно наказание. Аз пък казвам: НЕ! Смъртното наказание е прекалено леко. Тази трябва да живее! И всеки ден да бъде тъпкана насилствено със свинско месо, да ѝ пускат християнски молитви, будистки сутри и шамански напеви по високоговорители в килията, да ѝ прожектират картинки на Исус, Буда, Вишну и Спагетеното чудовище, и поне веднъж седмично да я показват по всички телевизии, за да се знае какво ще последва всеки, който тръгне по нейния път!
И не ми разправяйте, че с такива коментари ще се принизя до нейното ниво! Такива изверги не разбират от дума и гореописаните действия са единствения начин за комуникация с тях!

03.03 2016 в 17:39

Луди винаги е имало, има сега, ще има и в бъдеще.
Жалко за детето и неговите родители. Дано го преживеят.

03.03 2016 в 17:22

Сравнително по-нормалните хора в знак на протест и несъгласие с нещо или нечии действия,
прибягват до убийство на семейството си, а после до самоубийство, при това публично.

03.03 2016 в 16:23

Баа маа му, госпойце Ленка. Пий си хапчета, бре жена. Какво ли чудо ще да е "православна комунистка"? Железния юмрук да не отнесе малкото зелено човече в Кремъл?