Стойчо Стоев е новият треньор на "Левски"

Ивайло Анев 22 декември 2014 в 15:23 3294 0

Снимка Кадър: Sportal.bg

Стойчо Стоев е новият треньор на "Левски"

Бившият треньор на "Лудогорец" Стойчо Стоев ще поеме треньорския пост в "Левски" от легендата на "сините" Георги Иванов-Гонзо.

Стоев беше представен като нов треньор на тима на пресконференция преди минути. Договорът му с клуба ще е за 2 години и половина.

Бившият наставник на "Миньор" Перник и "Лудогорец" беше избран след отказа на Димитър Димитров - Херо да поеме "Левски". 

Миналият вторник Херо, който от шест месеца бе спряган за бъдещ наставник на сините, отказа да поеме "Левски" с аргумента, че не се е чувствал желан на "Герена".

„Доста неща обсъдихме и днес официално подписахме договора. Комуникацията между мен и Стойчо Стоев е много добра“, бяха първите думи на спортния директор Георги Иванов – Гонзо.

Специалистът, който през миналия сезон изведе "Лудогорец" до трета шампионска титла и Купа на България, обяви, че незабавно е започнал работа по трансферната политика в клуба.

Феновете на "Левски" бяха категорични, че са добре настроени към Стоев и няма да го събличат, напомняйки за събличането на Ивайло Петев при представянето му като треньор. 

"Аз лично съм настроен добре към него, вярвам, че и повечето фенове са така. Ние искахме Станимир Стоилов или Димитър Димитров, но след като те продължават да отказват на Левски, не се сещам за други варианти. Така че сме длъжни да приемем това решение. Когато бе съблечен Ивайло Петев, обстоятелствата, цялата ситуация в клуба бе различна. Сега не очаквам нищо подобно да се случи", заяви председателят на фенклуба на "Левски" Владимир Владимиров.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови