Президентът поздрави Лудогорец за успеха

OFFNews 29 август 2014 в 16:04 3425 1

Президентът Росен Плевнелиев изпрати поздравителен адрес до ръководството на ПФК „Лудогорец“ по повод класирането на клуба в груповата фаза на Шампионската лига.

Държавният глава Росен Плевнелиев пожела успех на ПФК Лудогорец в следващия етап на турнира Шампионска лига и изрази впечатленията си от плейофния мач реванш между Лудогорец и Стяуа, игран в сряда вечер на Националния стадион "Васил Левски".

„Благодарение на отборния дух и амбицията си играчите на "Лудогорец" успяха не просто да зарадват любителите на футбола със запомняща се игра в мача със "Стяуа", а постигнаха и още една важна победа - да обединят всички българи в желанието им нашият тим да постигне триумф“, посочва Плевнелиев.

В поздравителния си адрес президентът заявява още, че на терена отборът е показал, че ако до последния миг с вдъхновение и екипност се бори за мечтите и успехите си, не съществуват невъзможни цели. „От мое име, а вярвам, че и от името на почитателите на футбола, ви благодаря за еуфорията и приятните емоции, които ни подарихте“

 „Убеден съм, че клубът ви ще се изправи с чест срещу именитите съперници, с които предстои да играе, и отново ще даде поводи за гордост от нови успехи“, завършва поздравителния си адрес държавният глава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови