Ексклузивно На живо: Служебното правителство поема властта

Кличко: Кубрат Пулев се оправдава

OFFNews Последна промяна на 13 ноември 2014 в 10:11 19688 12

Владимир Кличко и Кубрат Пулев

Няма да коментирам това, което Пулев каза, защото го използва като оправдание. Все нещо не е наред, така че въпросите за допинга, неявяването ми на пресконференцията и проблемите с ръкавиците са само част от тези оправдания. Въпреки това аз уважавам Кубрат Пулев и смятам, че той заслужава да е тук.

Това каза Владимир Кличко в интервю за Нова телевизия. Тази събота украинецът ще се изправи на боксовия ринг срещу Кубрат Пулев за световната титла в тежка категория. 

Кличко съобщи, че има да каже нещо важно на Кобрата и го посъветва да гледа пресконференцията след мача. "Искам да отбележа, че той не трябва да пропуска пресконференцията след мача, защото имам да кажа нещо много важно”, обясни Кличко.

Украинецът е предложил двамата да се боксират с еднакви ръкавици – неговите. Втори подобен чифт обаче не може да бъде намерен никъде. На откритата тренировка между двамата са дали на Пулев други ръкавици, с които той не е тренирал досега.

"Това не е номер към мен. Това е за негово удобство. Той си е направил тези четири колана, като негов монопол ги държи и си прави каквото си иска. Не дава допинг контрол, може да прави каквото си иска. Може така да се напомпа, така че за мача да се изчисти и след него да даде абсолютно чиста допинг проба. И това не е възможно, а сигурно”, коментира Кобрата пред Нова.

"Чувствам се отлично и готов. С Божията помощ и българите зад мен се надявам да успея”, заяви още той.

Не пропускайте мача - OFFNews ще следи двубоя в нощта на 15 ноември! 

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.11 2014 в 16:56

Специално за 12-тото чревце:

http://youtu.be/e9vNDyAn7yA

Да уточним, че това е брат му :)

14.11 2014 в 12:36

Всички, които плюете по нашето момче - да ви го набием в червенитe соц ризки! Да не ви е баща Кличко, бе? Сган прокажна! Успех Кобра!

14.11 2014 в 00:07

Нищо ново под Слънцето: и Никола Петров и Дан Колов са биле ощетявани от НЕсправедливи правила в качеството си на претенденти, но все пак са успели да станат шампиони . . . И Кобрата ще успее.

14.11 2014 в 00:06

Нищо ново под Слънцето: и Никола Петров и Дан Колов са биле ощетявани от НЕсправедливи правила в качеството си на претенденти, но все пак са успели да станат шампиони . . . И Кобрата ще успее.

13.11 2014 в 18:21

абе... какви сте вие бе... вместо да подкрепяте нашето момче, вие го плюете... защо бе?...Ще стискам палци за Кубрат! И не съм съгласен тоя Кличко да си прави каквото си иска и ще съм изключително щастлив дори с малки ръкавици да му размаже физиономията, пък нека зоба руснака му тъп!

13.11 2014 в 16:57

Скъсаха се да го лансират тоя връзкар Пулев. И целия зор е, за да изкара пари от мач с Кличко. Поредният цирк.

13.11 2014 в 16:00

Искам да кажа само на тез двамата най отгоре да вземат по една гега и да ходат да пасът овцете. Предполагам че нямат основно училище.

13.11 2014 в 15:41

Ни е нивъзможну да стани туй дет гу искаш. Времиту шъ пукажи.
Мъ кът си съ утворил на искания - аз пъ искъм да ти гу набия утзад! Чак ду гръклянъ, дъ упре у сливицити!
И ут ино нищо и никъкву "курчо" дъ съ привърниш у гъс! Разпорин гъс, цъфнал кът майска розъ!
дАйба мъсоляка безродин дейба-а-аааа!