Кличко за Кобрата: Срещу мен ще му е първият истински бой

Ивайло Анев 26 септември 2014 в 18:10 14776 4

Световният шампион по бокс в тежката категория Владимир Кличко коментира предстоящия му мач с Кубрат Пулев пред полското издание gwizdek24.

"Пулев си спечели правото да бъде претендент. Аз трябва да се бия с него. Мисля че той е добър боксьор, но това ще бъде първият му истински мач. До момента Пулев не е участвал в голяма битка. Сега ще се бие с истински световен шампион. Ще видим на 15 ноември как ще се справи" - заяви украинецът.

Срещата между двамата е на 15 ноември в Хамбург. На професионалния ринг Кобрата има 20 мача като професионалист, в които е постигнал 20 победи - 11 с нокаут.

“Като световен шампион искам да доминирам над всичките си съперници по един и същ начин. Няма да пренебрегна Пулев. Изучих стила му и съм готов за него”, категоричен бе световният шампион в четирите най-престижни версии при професионалистите.

Разбира се, нямаше как да не бъде засегната и темата с допинга, която се превърна в източник на постоянни словесни атаки между Кличко и Кобрата.

“Аз съм водещ атлет от поне 20 години. Винаги съм сътрудничил на съответните институции и съм давал допинг тестове, когато това е било изисквано от мен. Никога не съм бил хващан със забранени вещества. Правилата се определят от институциите, а не от боксьорите. Аз следвам правилата и съм чист”, заяви Владимир Кличко.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови